DE VEILIGE KEUZE - NU SLIMMER GEMAAKT

Door Siemens
21 oktober 2021
Siemens

Innovatieve, compacte SENTRON-installatieautomaten van Siemens zijn er nu ook met draadloze communicatie. Hierdoor worden energieverbruik en andere meetwaarden inzichtelijk, in dezelfde modulaire breedte als zijn conventionele tegenhangers.  

Transparantie in energieverbruik

De SENTRON installatieautomaten zorgen voor meer transparantie in uw energieverbruik. Zo worden potentiële risico’s gedetecteerd vóórdat ze plaats vinden, storingen snel gevonden én onderhoud kunt u preventief plannen.

Dat tezamen zorgt ervoor dat u altijd één stap voor loopt en de voordelen ervaart van meer efficiëntie, betrouwbaarheid en hogere systeembeschikbaarhei

Gratis schroevendraaier

Probeer het SENTRON portfolio nu uit, en ontvang een schroevendraaier bij aanschaf van een compacte aardlekautomaat of de compacte intelligente installatieautomaat. 

Experience room

Op het hoofdkantoor van Siemens in Den Haag is een belevenisruimte gecreëerd met als centraal thema ‘energiebeheer in tijden van energietransitie en digitalisering’. Slim energiebeheer is een kwestie van meten, monitoren en analyseren. Met technologie van Siemens wordt in gebouwen over de hele wereld het energieverbruik gereduceerd.

In de Experience Room ontdekt u wat de mogelijkheden zijn. Zo bieden intelligente PAC-energiemeters en automaten permanent inzicht in het energieverbruik. Met software voor powermanagement van Siemens kunt u deze data lokaal analyseren, maar ook veilig doorsturen naar de cloud voor verdere analyse.

Bezoekers van de Experience Room krijgen naast films ook hardware en praktijktoepassingen te zien. Zo staat er een demonstratiekoffer voor vlamboogbeveiliging, een middenspannings- en  laagspanningsverdeler, een railkanaalsysteem, laadoplossingen voor eMobility en het communicerende SENTRON installatiemateriaal.

Maak een afspraak met uw vertegenwoordiger van Technische Unie of neem contact op met het dichtstbijzijnde verkoopkantoor.