ZONNEPANELEN

author-image

Installeert u al zonnepanelen? Steeds meer bedrijven en consumenten zien in dat het laten plaatsen van een PV-systeem een goede investering is. Het bespaart energiekosten en de terugverdientijd is overzichtelijk. Zorg als duurzaamheid installateur dat u klaar bent voor deze toenemende vraag naar zonne-energie. Wij helpen u graag!

Om de zonnepanelen in onze webshop te bekijken dient u ingelogd te zijn.

 

Jinko zonnepanelen

Trina zonnepanelen

LONGi zonnepanelen


 

Veilig zonnepanelen installeren met valbescherming

Er zijn verschillende gevaren te noemen bij het installeren van zonnepanelen. Neem daarom de juiste maatregelen om u daartegen te beschermen en zorg dat de kans om te vallen zo klein mogelijk is. Technische Unie heeft een ruim assortiment aan valbeschermingsmiddelen


 

Zonnepanelen & warmtepomp

Heeft u een warmtepomp en bent u geinteresseerd in zonnepanelen? Technische Unie heeft ook PVT-panelen in het assortiment die goed werken met een warmtepomp. U vindt de PVT-panelen hier. 


 

Zonnepanelenadviseurs

Kent u Team Duurzaam al? Technische Unie heeft een team adviseurs opgesteld die u advies geven en ondersteunen bij het maken van berekeningen op het gebied van zonnepanelen. Wilt u ook ondersteuning van het team?  


 

PV-trainingen bij TU Campus

Wist u dat u bij ons PV-opleidingen kunt volgen? Zonnepanelen plaatsen, onderhouden en inspecteren is met de verduurzaming van Nederland enorm in opkomst. Met de opleidingen Solar-Specialist, Solar-Topfitter en Solar-Inspector beschikt u over alle benodigde kennis en kunde.


 

Veelgestelde vragen over zonnepanelen

Zonnecellen produceren elektriciteit uit zonlicht door middel van een foto-elektronisch proces. Het zonnecelvermogen wordt uitgedrukt in kilowatt (kW). 

Op dit moment zijn er al accu's beschikbaar om zonne-energie op te slaan. Opslaan van zonne-energie in de batterij van elektrische auto's wordt in de toekomst wellicht nog mogelijk.

Via TU Campus kunt u een gecertificeerd installateur van zonnepanelen en toebehoren worden. Meer over erkende trainingen zonne-energie bij Technische Unie.

Op dit moment zijn er 3 typen zonnepanelen op de markt: Polykristallijne, Monokristallijne en ultradunne film zonnecellen. 

Voor installeren van zonnepanelen zijn onder andere kabel nodig (AC en DC). Maar ook omvormers. Technische Unie biedt alle toebehoren voor de plaatsing van zonnepanelen.

Wilt u de juiste omvormer kiezen voor uw klant? Hou dan rekening met het vermogen, de ligging van de zonnepanelen en de schaduwwerking.

Een zonneboiler vangt zonne-energie op en zet dit om in warmte voor de verwarming van tapwater. Hoe werkt zo'n zonneboiler?

Ontdek ons zonnepanelen aanbod