GROHE SMARTCONTROL: DRUKKEN, DRAAIEN DOUCHEN

Door GROHE
8 augustus 2022
GROHE

Tussen 1 oktober 2022 en 1 januari 2023 maakt GROHE SmartControl douches extra aantrekkelijk voor consumenten, want dan krijgt men tot wel €100 cashback.

Innovatieve GROHE SmartControl bediening

GROHE SmartControl biedt nauwkeurige, intuïtieve bediening in combinatie met een regendouche-ervaring. En voor keuzevrijheid is ook gezorgd, want de Euphoria SmartControl douchesystemen zijn verkrijgbaar in de trendy GROHE Colors afwerkingen. Met de innovatieve GROHE SmartControl bediening selecteert u de gewenste straal van de hoofd- of handdouche en past u naar wens de waterstroom aan. De bediening is eenvoudig en gemakkelijk voor het hele gezin, zelfs voor kinderen. Druk op de knop van de gewenste straal en draai voor het volume.

badkamer

Superieure veiligheidsvoorzieningen

De GROHE Turbostat technologie vormt de kern van de SmartControl douches. De ongeëvenaarde gevoeligheid van het thermo-element zorgt ervoor dat het water in een fractie van een seconde de juiste temperatuur bereikt en de hele douche lang constant blijft. GROHE SafeStop zorgt een veilige blokkering bij 38°C, zodat ook kinderen veilig kunnen douchen. Het risico op verbranding aan het kraanoppervlak is geëlimineerd, want de buitenkant van de thermostaatkraan wordt nooit te heet om aan te raken dankzij de GROHE CoolTouch technologie.

douche goud

Keuzevrijheid

Alle douches in de SmartControl collectie hebben een up-to-date ontwerp, afgestemd op de strakke moderne badkamer van vandaag. En omdat het oog ook iets wil, is GROHE Euphoria SmartControl 310 beschikbaar in de hippe GROHE Colors afwerkingen.

De SmartControl opbouw regendouches zijn beschikbaar met een royale hoofddouche van 260 mm, 310 of 360 mm. De systemen worden geleverd met het GROHE FastFixation-systeem, waarmee u de bevestiging gemakkelijk kunt aanpassen aan bestaande boorgaten voor een soepele en snelle installatie. Dit maakt ze ook perfect geschikt voor eenvoudige upgrades.

water grijs
wit douchebak

SmartControl inbouw met Rapido Smartbox

Het werken met inbouwkranen is zowel optisch als qua ruimtegebruik ideaal in de badkamer. De SmartControl inbouw comfortsets beschikken over het Rapido Smartbox inbouwdeel. Dit inbouwdeel is slechts 75 mm diep en heeft 3 uitgangen. De muurplaat van het opbouwdeel is slechts 100 mm diep en de totale diepte voor de wand wordt nooit meer dan 43 mm. Evenals SmartControl opbouw wordt ook de inbouwvariant via knoppen bediend. Indrukken om de straal naar keuze te activeren en draaien voor het volume.

Ontdek GROHE SmartControl douches