GROHE – Pure Freude an Wasser

GROHE is 's werelds meest toonaangevende merk voor complete oplossingen voor badkamer & toilet. Van wastafelkraan, thermostaatkraan, regendouche en inbouwreservoir tot wastafel, badkuip en toiletpot. Alles is perfect op elkaar afgestemd. Daarnaast biedt GROHE ook een ruim assortiment aan producten voor de keuken, zoals keukenkranen, spoelbakken en accessoires. 

Kwaliteit, technologie, design en duurzaamheid vormen de vier fundamentele pijlers van GROHE. Het merk heeft in april 2020 een CO₂-neutrale productie gerealiseerd en streeft voortdurend naar een volledig duurzame benadering. Daarnaast wordt 82% van het GROHE-portfolio plasticvrij verpakt en maken ook Cradle to Cradle Certified® producten onderdeel uit van het assortiment. Zo helpt GROHE u en uw klant met het minimaliseren van de persoonlijke CO₂-voetafdruk. Daarbij zijn tal van producten uitgerust met slimme, waterbesparende technologieën - waaronder SilkMove ES, Water Saving, Dual Flush en EcoButton. Met deze functionaliteiten vermindert het waterverbruik tot 50% en ontstaat er een spaarzame omgang met energie. 

GROHE biedt standaard 5 jaar fabrieksgarantie, 10 jaar garantie op inbouwproducten en vervangende onderdelen blijven 10 jaar nadat het product uit productie wordt genomen nog beschikbaar. Zo kan uw klant zorgeloos blijven genieten! 

NIEUW: GROHE+ loyaliteitsprogramma voor installateurs