BADKAMERVERLICHTING

Door Technische Unie
4 oktober 2022
author-image

Douchen, tandenpoetsen, make-up aanbrengen; het is allemaal vrij lastig in het donker. Goede verlichting in de badkamer is daarom wel zo belangrijk. Badkamerarmaturen moeten niet alleen voldoende licht geven om goed te kunnen zien, maar dienen ook in sterkte aangepast te kunnen worden voor het creëren van meer sfeer. Daarnaast is verlichting belangrijk voor onze eigen veiligheid en heeft het effect op onze gezondheid. Kortom; het kiezen van de juiste badkamerverlichting is essentieel.
 


 

Compleet assortiment

Er zijn veel mogelijkheden én kansen om de badkamer van het juiste licht te voorzien. Samen met leveranciers is een assortiment samengesteld en gesorteerd in verschillende categorieën en prijssegmenten. Dit assortiment sluit perfect aan om voor veel badkamerprojecten een mooi lichtplan te maken. Voor maatwerk, LED-strips en high-end merken en oplossingen helpt de lichtadviseur van Technische Unie u graag verder! 

Categorieën badkamerverlichtingZones en IP-waarden

Gaat u verlichting plaatsen in een vochtige ruimte zoals de badkamer? Aangezien water en elektriciteit niet goed samengaan, is het van belang om rekening te houden met de verschillende zones en bijbehorende IP-waarden. De IP-waarde van een armatuur geeft de bescherming tegen vocht aan. Deze waarde speelt daarom een grote rol bij de keuze voor de juiste badkamerverlichting.5 Tips van lichtadviseur Bianca Binnema

Wie alles kan vertellen over badkamerverlichting is Bianca Binnema. Zij is lichtadviseur bij Technische Unie en weet alles over spotjes, wandarmaturen, spiegelverlichting en plafonnières. Klanten komen bij haar met uiteenlopende vragen en wensen. Ze maakt er een mooi op maat gemaakt lichtplan van met de beste lichtoplossing voor de klant. Ze deelt 5 tips voor het kiezen van de juiste badkamerverlichting. 

Alle verlichting in badkamerverlichting brochure