Schakelmateriaal voor de badkamer

Door Technische Unie
26 maart 2024
Technische Unie

Gira schakelmateriaal biedt flexibiliteit in design en functie. Naast wandcontactdozen en schakelaars zijn er functionele oplossingen die het comfort verhogen en energie besparen. Er is keuze uit een grote verscheidenheid aan vormen, materialen en kleuren.

Gira

Schakelmateriaal

Gira E2 Serie

De heldere, gereduceerde vormgeving van het tijdloos vormgegeven schakelaarprogramma en designorigineel Gira E2 past in een verscheidenheid van interieurstijlen. De onbreekbare, UV-bestendige kunststof is beschikbaar in diverse kleuren.

 

 

Gira Esprit Serie

Met hoogwaardige materialen als linoleum-multiplex, gekleurd glas en mat afgewerkt rvs en aluminium zet de designlijn Gira Esprit moderne accenten. Een aantal beschikbare kleuren matchen met de trendkleuren van kranen, douches en accessoires.

 

 

Gira Studio Serie

Gewoon eens klassiek en avant-garde combineren: de designlijn Gira Studio brengt accenten aan en past perfect bij een trendsettende woonstijl. Beschikbaar in glas wit en zwart en in opbouw en inbouw.
 Gira E2 met Inbouwradio IP en Luidspreker

Zones en IP-waarden

Gaat u verlichting plaatsen in een vochtige ruimte zoals de badkamer? Aangezien water en elektriciteit niet goed samengaan, is het van belang om rekening te houden met de verschillende zones en bijbehorende IP-waarden. De IP-waarde van een armatuur geeft de bescherming tegen vocht aan. Deze waarde speelt daarom een grote rol bij de keuze voor de juiste badkamerverlichting.

Lichtadviseur

Elk cluster van verkoopkantoren heeft zijn eigen lichtadviseur. De lichtadviseur inventariseert uw wensen, gaat, -op uw verzoek- met u mee naar de eindklant én zoekt in ons brede assortiment naar de juiste oplossing voor uw lichtplan. 

Neem contact op met de lichtadviseur bij u in de beurt en maak direct een afspraak voor het maken van een lichtplan op maat. 

Ontdek ons aanbod badkamerverlichting