INBOUWSPOTS

Door Technische Unie
4 oktober 2022
author-image

Met (dimbare) inbouwspots werkt u het plafond mooi strak af en geeft u de ruimte een stijlvolle uitstraling. Kies voor een aparte vorm, zoals vierkant, of ga voor een andere kleur. Match de tint met de andere armaturen in de ruimte en stel een smaakvolle set aan verlichting samen.

Om de producten in onze webshop te bekijken dient u ingelogd te zijn. 

 

 

SLV
Philips
Interlight
Lumiance
Klemko

Zones en IP-waarden

Gaat u verlichting plaatsen in een vochtige ruimte zoals de badkamer? Aangezien water en elektriciteit niet goed samengaan, is het van belang om rekening te houden met de verschillende zones en bijbehorende IP-waarden. De IP-waarde van een armatuur geeft de bescherming tegen vocht aan. Deze waarde speelt daarom een grote rol bij de keuze voor de juiste badkamerverlichting.Lichtadviseur

Elk cluster van verkoopkantoren heeft zijn eigen lichtadviseur. De lichtadviseur inventariseert uw wensen, gaat, -op uw verzoek- met u mee naar de eindklant én zoekt in ons brede assortiment naar de juiste oplossing voor uw lichtplan. 

Neem contact op met de lichtadviseur bij u in de beurt en maak direct een afspraak voor het maken van een lichtplan op maat. 

Ontdek ons aanbod badkamerverlichting