LEDVANCE DAMP PROOF GEN 2 SENSOR

Door LEDVANCE
7 april 2022
LEDVANCE

Het nieuwe vochtbestendige sensorarmatuur van LEDVANCE is uitgerust met een instelbare hoogfrequente sensor voor daglicht- en bewegingsdetectie.

Damp Proof Gen 2 Sensor heeft bovendien een hoge efficiëntie tot 139 lm/W en is daardoor bij uitstek geschikt voor toepassingen waar een sterke lichtstroom vereist is. Dankzij de Master-Slave en Master-Master functionaliteit is installatie van meerdere sensorgeschakelde armaturen mogelijk.

Het armatuur wordt geleverd inclusief montagebeugels, antidiefstalbeveiliging, driehoek, 2 kabelwartels en 2 kunststof kabeldoorvoeren. Damp Proof Sensor wordt verder gekenmerkt door een beschermingsgraad IP65, een eenvoudige installatie zonder gereedschap, lage flikkering <10% en ENEC-keurmerk. Verkrijgbaar in 3 verschillende wattages: 32W (met 4400 lm), 46W (met 6400 lm) en  58W (met 8000 lm). 

Dankzij de in de armatuurafdekking geïntegreerde LED module is er geen ESD-risico. Ideaal voor toepassingen in parkeergarages, industriële- en opslagfaciliteiten en werkplaatsen onder andere. LEDVANCE Damp Proof Sensor heeft een levensduur van 70.000 uur (L70@ 25°C) en wordt geleverd met een garantie van vijf jaar.

Ontdek Ledvance Damp Proof Sensor