STAP OVER NAAR LED

Met LED buizen, LED armaturen en slimme verlichtingsoplossingen van LEDVANCE verliest u niets als gevolg van de Europese RoHS-richtlijn. Ga voor een lager energieverbruik en lagere kosten. Met de tactiek om nu al op LED over te schakelen, kunt u ook van uw klanten winnaars maken. Het uitgebreide LEDVANCE assortiment biedt u de mogelijkheid om voor vrijwel elke toepassing eenvoudig over te stappen op innovatieve LED technologie.Samen slim energie besparen

Overschakelen naar LED is een goed begin, maar het is niet altijd genoeg. Daarom bieden Technische Unie en LEDVANCE u oplossingen op maat voor efficiënte verlichtingsoplossingen. Mis de kans niet om nog meer te besparen door uw LED-armaturen en lichtbronnen te combineren met intelligente lichtregeling, bedieningselementen en sensoren.

Samen slim energie besparen!


 

Verledden van T5/T8 fluobuizen

ledvance-uitfasering tabel

Ter vervanging van T5/T8 fluobuizen, heeft LEDVANCE meerdere opties en oplossingen. U kunt retrofitten met  LED buizen op C-VSA of compatibel E-VSA. Een andere opties is conversie met LED buizen: herbedrading naar netspanning voor maximale energiebesparing en laag onderhoud. Beste keuze bij incompatibel E-VSA. Of u kiest voor een nieuwe armatuurinstallatie, met innovatieve LED armaturen met een groot besparingspotentieel en een lange levensduur.