SLUIT JE AAN BIJ HET WINNENDE TEAM EN STAP OVER NAAR LED

Met LED buizen, LED armaturen en slimme verlichtingsoplossingen van LEDVANCE zit u altijd in het winnende team en verliest u niets als gevolg van de Europese RoHS-richtlijn. Ga voor een lager energieverbruik en lagere kosten. Met de tactiek om nu al op LED over te schakelen, kunt u ook van uw klanten winnaars maken. Het uitgebreide LEDVANCE assortiment biedt u de mogelijkheid om voor vrijwel elke toepassing eenvoudig over te stappen op innovatieve LED technologie.ROHS WETGEVING - DE KLOK TIKT, DIT MOET U WETEN

De RoHS-richtlijn van de Europese Unie is gewijzigd en heeft ook voor u directe gevolgen. Wees voorbereid en laat u informeren door LEDVANCE. LEDVANCE vertelt u op een duidelijke en overzichtelijke manier wat u moet weten en biedt een uitgebreid portfolio van toekomstbestendige alternatieven.


 

BIJ ELKE SUCCESVOLLE TACTIEK HOORT EEN SLIMME WISSEL

ledvance-uitfasering tabel

Ter vervanging van T5/T8 fluobuizen, heeft LEDVANCE meerdere opties en oplossingen. U kunt retrofitten met  LED buizen op C-VSA of compatibel E-VSA. Een andere opties is conversie met LED buizen: herbedrading naar netspanning voor maximale energiebesparing en laag onderhoud. Beste keuze bij incompatibel E-VSA. Of u kiest voor een nieuwe armatuurinstallatie, met innovatieve LED armaturen met een groot besparingspotentieel en een lange levensduur.