Armatuurvariatie-ledvance

LED armaturen van LEDVANCE

Beter licht - snel en eenvoudig te installeren

LEDVANCE beschikt over een uitgebreid assortiment LED armaturen voor een breed scala aan toepassingen in de kantoor-, industrie-, parkeer- en winkelsector en voor stedelijke buitentoepassingen. Een veelzijdig lichtportfolio uit één hand met een uitstekende prijs/prestatieverhouding en garanties tot 5 jaar. 

Bovendien is er dankzij onze drie segmentatieklassen voor ieder wat wils. Onze Value Class, producten met hoge prestaties tegen een aantrekkelijke prijs. De Performance Class, waarin u een uitstekende oplossing voor het merendeel van uw verlichtingstaken vindt. En de Superior Class, wanneer alleen het beste goed genoeg is, met eersteklas producten. 

 

philips-superior-performance-value-class

LEDVANCE Panel Comfort

ledvance-panel-comfort

Het zeer veelzijdige LEDVANCE Panel Comfort 600 armatuur kenmerkt zich door een hoge mate van flexibiliteit voor de installateur tijdens de montage, dankzij de geïntegreerde CCT/lumen schakelaar op de driver voor de juiste keuze van kleurtemperatuur en lumenstroom. Tel daarbij op de uitstekende kleurweergave CRI90 voor een goede kleurindruk en de lage verblinding UGR19.


 

LEDVANCE TruSys Flex

ledvance-high-bay-performance

TruSys Flex® van LEDVANCE is een nieuwe generatie lichtlijnsysteem, speciaal ontwikkeld voor magazijnen, hoge hallen en industrie. De nieuwe generatie biedt meer flexibiliteit aan mogelijkheden voor de lichtplanner en installateur.

 


 

Low Bay Flex

ledvance-low-bay-flex

De nieuwe LOW BAY FLEX armaturen zijn ontwikkeld voor magazijnen en logistieke centra, alsook voor productielijnen met plafondhoogtes tussen 4 en 10 meter. Deze gemakkelijk te installeren oplossing in een aantrekkelijk lineair ontwerp biedt een hoge efficiëntie tot 160 lm/W en een levensduur tot wel 100.000 uur (L80/B10).
 

Damp Proof Gen 2 Sensor

damp proof-ledvance


Damp Proof Gen 2 Sensor  is uitgerust met een instelbare hoogfrequente sensor voor daglicht- en bewegingsdetectie. De hoge efficiëntie tot 139 lm/W maakt het armatuur bij uitstek geschikt voor toepassingen waar een sterke lichtstroom vereist is. Dankzij de Master-Slave en Master-Master functionaliteit is installatie van meerdere sensorgeschakelde armaturen mogelijk.