ledvance-panel-comfort

LEDVANCE Panel Comfort

Multifunctioneel en comfortabel licht

Het zeer veelzijdige LEDVANCE Panel Comfort 600 armatuur kenmerkt zich door een hoge mate van flexibiliteit voor de installateur tijdens de montage, dankzij de geïntegreerde CCT/lumen schakelaar op de driver voor de juiste keuze van kleurtemperatuur en lumenstroom. Tel daarbij op de uitstekende kleurweergave CRI90 voor een goede kleurindruk en de lage verblinding UGR19. Deze serie is ideaal voor kantoor- en onderwijstoepassingen waar het welzijn van de gebruiker wordt verbeterd door een hoge verlichtingskwaliteit.

Lichtopbrengst

LEDVANCE Panel Comfort heeft een lichtopbrengst tot 122 lm/W en maximaal 4200 lumen voor hoge energie-efficiëntie-eisen. De dip-switches op de driver maken de kleurtemperatuur instelbaar tussen 3000K en 4000K, en de lichtstroom tussen 3600 of 4200 lumen. Een gemakkelijke en handige installatie wordt verzekerd door een gereedschaploze connectorbox met trekontlasting met gereedschaploze elektrische connectoren op de meegeleverde 5-polige terminal, die doorvoerbedrading mogelijk maakt. De externe driver is ook voorzien van een twist + lock connector.

DALI

De DALI versie beschikt uitsluitend over een CCT schakelaar om de gewenste kleurtemperatuur te selecteren tijdens de installatie. De DALI versie is ook geschikt voor integratie in het LEDVANCE Vivares DALI lichtmanagementsysteem. De levensduur van deze range is 60.000 uur (L80/B10). LEDVANCE Panel Comfort heeft een garantie van 5 jaar.