ledvance-low-bay-flex

De nieuwe LEDVANCE LOW BAY FLEX

Multitalent met hoge prestaties

De nieuwe LOW BAY FLEX armaturen zijn ontwikkeld voor magazijnen en logistieke centra, alsook voor productielijnen met plafondhoogtes tussen 4 en 10 meter. Deze gemakkelijk te installeren oplossing in een aantrekkelijk lineair ontwerp biedt een hoge efficiëntie tot 160 lm/W en een levensduur tot wel 100.000 uur (L80/B10). 

Geschikt voor verschillende toepassingen

Dankzij de verschillende montagemogelijkheden en uitstralingshoeken kan het armatuur voor veel verschillende toepassingen worden gebruikt, wat de plaatselijke omstandigheden ook zijn. Voor smalle magazijngangen, open inpakruimtes en alles daartussenin dekt de LOW BAY FLEX met zijn drie bundelhoeken smal (N), breed (W) en zeer breed (VW) veel verschillende toepassingsbehoeften.

Eenvoudige installatie

De eindkappen kunnen worden geopend en de elektrische bedrading kan zonder gereedschap worden aangesloten. En de voorgemonteerde klem voor de trekontlasting maakt de installatie nog eenvoudiger. De LOW BAY FLEX armaturen zijn beschikbaar in twee lengtes: 1.200 en 1.500 mm. Bovendien zijn ze goed uitgerust voor volledige doorvoerbedrading wat de installatie voor grotere installaties moeiteloos maakt, zowel in ON/OFF (5-polig) als in DALI (7-polig). Als accessoire is een ophangmontageset beschikbaar met een verstelbare draadlengte tot 5 m. LEDVANCE biedt een garantie van 5 jaar.

ledvance-panel-comfort
ledvance-high-bay-performance