HET TRADEFORCE-ASSORTIMENT BREIDT UIT!

Door Technische Unie
16 mei 2023
Technische Unie

Van isolatietape en kabelbinders tot schroevendraaiers en gehoorbescherming: Tradeforce heeft het allemaal. Het assortiment van Tradeforce bestaat uit gereedschap, bevestigingsmateriaal en Persoonlijke Beschermingsmiddelen en biedt goede kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs. Alle producten zijn grondig getest op veiligheid en kwaliteit, waardoor het merk een levenslange garantie geeft op het handgereedschap en 2 jaar garantie op de rest van het assortiment.

NIEUW: Tapes, wartels en test- en meetapparatuur

Om aan de behoefte van de installateur te blijven voldoen én het assortiment nog completer te maken breidt Tradeforce het assortiment geregeld uit met nieuwe producten. Zo zijn er onlangs verschillende soorten tapes, wartels en test- en meetapparatuur aan toegevoegd. 

Tapes

Tape is een onmisbaar en veelzijdig hulpmiddel bij alle klussen. De zelfklevende tapes van Tradeforce zijn te gebruiken voor snelle en acute reparaties, het tijdelijk vastplakken of het bundelen van materialen, maar ook voor het stralen of markeren van bepaalde ondergronden. De tapes hebben een hoge belastbaarheid en behouden een hoog prestatieniveau bij omgevingstemperaturen tot 90°C. Ze zijn er in de kleuren zwart, geel/groen en in een 10-kleuren multipack.

Wartels

Door gebruik te maken van een wartel, kunt u een waterdichte doorvoer creëren voor kabels of buizen in een muur, paneel of behuizing. De nieuwe wartels van Tradeforce hebben een metrisch schroefdraad, waardoor het sterker en trilvaster is dan PG-draad. Ze zijn gemaakt van kunststof en beschikbaar in de maten M16, M20 en M25. Daarnaast worden ze verpakt in een hersluitbare verpakking met ziplock.

Test- en meetapparatuur

Tradeforce heeft verschillende test- en meetapparatuur in het assortiment, waaronder een digitale multimeter en meetlinten. Nieuw aan dit assortiment is onder andere een 2-polige spanningszoeker die de spanning, stroom en weerstand meet in elektrische circuits. Met een spanningsmeetbereik van 12-690 Volt detecteert de spanningszoeker het elektrisch veld dat wordt opgewekt door de spanning op de geleider. De spanningsmeter wordt geleverd in een handige etui.


 

Later dit jaar meer nieuwe producten!

Tradeforce blijft het assortiment flink uitbreiden. Zo worden er later dit jaar verschillende soorten boren, gatzagen, isolerende gels, markers, werkplaatsverlichting, connectoren en slijpschijven aan het assortiment toegevoegd. 

Kijk voor meer informatie over het merk en alle producten op tu.nl/tradeforce.

Ontdek Tradeforce