TRADEFORCE

Tradeforce

Elke klus is anders. Elk project heeft zijn eigen aanpak nodig om het beste resultaat te bereiken. Zonder het juiste gereedschap is het moeilijk om werk af te leveren waar u trots op kan zijn. Daarom presenteren we Tradeforce.

Elke klus, altijd.

Tradeforce maakt gereedschap dat áltijd presteert, zodat u overal op bent voorbereid. Het gereedschap is grondig getest op veiligheid en kwaliteit. Tradeforce gereedschap wordt gemaakt van Chroom-vanadium staal: een uiterst slijtvast metaal. Zo weet u zeker dat u klaar bent voor de volgende klus.

Hoogwaardige gereedschap is de basis van elke installateur. Tradeforce houdt u veilig bij elke klus, onder alle omstandigheden. Daarom ontvangt u ook levenslange garantie op het handgereedschap van Tradeforce en 2 jaar garantie op de rest van het assortiment.

Over Tradeforce

Tradeforce is ontstaan in 2005. We hebben onze producten aangepast aan alles wat ons klimaat ons te bieden heeft: hitte, sneeuw, wind en regen moesten allemaal in overweging worden genomen. Hierdoor weten we zeker dat ons gereedschap altijd goed blijft werken. Of dit nu in huis is, op locatie of op de bouwplaats. We hebben gereedschap gecreëerd dat het allemaal mogelijk maakt. Nu willen we u helpen om het best mogelijke werk af te leveren met gereedschap dat werkt bij elke klus, altijd.

meer over...