VERGROOT JOUW KENNIS MET EEN GROHE TRAINING

Door GROHE
6 februari 2023
author-image

GROHE gelooft dat je je met de juiste kennis kan onderscheiden. Daarom biedt GROHE kosteloos een divers aanbod aan (praktische) trainingen voor onder andere installatiebedrijven, onderhoudsbedrijven en technische diensten.

GROHE trainingen: voor de Professional van de Professional

Het doel is om de training aan te laten sluiten op jouw praktijkvragen en wensen. Voor installateurs biedt GROHE een installatie, service & onderhoud training aan. Het programma is specifiek voor installatie- of onderhoudsbedrijven. Je neemt samen met je collega’s of met andere installateurs deel aan een praktijkgerichte training.

Installatie, service & onderhoud GROHE kranen

Maak kennis met de producteigenschappen en de techniek & werking van een wastafel-, keuken-, en (thermostatische) douchemengkraan. Sleutel mee aan deze kranen en krijg direct toe te passen tips en tricks waardoor je efficiënter installatie, service & onderhoud aan GROHE kranen gaat verrichten. Je gaat naar huis met een hoop nieuwe installatiekennis en weet hoe je de belangrijkste onderdelen vervangt van de wastafel- en keukenkranen, thermostaatkranen, douchesystemen, inbouwbox (Rapido Smartbox) en Rapid SL(X) inbouwreservoir.

Een training is geheel kosteloos en kan gevolgd worden bij GROHE in Zoetermeer (vlakbij Den Haag). Wil jij kennis en vakbekwaamheid vergroten en je onderscheiden bij jouw klanten als GROHE professional? Schrijf je dan nu in.

VOOR WIE

Installatie- en onderhoudsbedrijven

TIJDSTIP

16:00-20:30 uur inclusief maaltijd

WAAR & WANNEER

Bij GROHE in Zoetermeer

Grohe man blauw
Grohe mensen tafel

HOE

Meld je hier aan!

Indien Zoetermeer te ver is, komt de GROHE trainer naar jou toe of regelt hij een externe locatie bij jou in de regio. Meld je aan via deze link.

Naast de training voor installateurs biedt GROHE ook kosteloze trainingen op maat aan voor o.a. showrooms, zorgcentra en woningbouwverenigingen. Bekijk hier het volledige aanbod.

Aanmelden voor een GROHE training