GROHE PROFESSIONAL: VOOR DE PROFESSIONAL, VAN DE PROFESSIONAL

Door GROHE
3 juni 2022
GROHE

GROHE kent het grote aantal taken en de uitdagingen waar installateurs dagelijks mee te maken hebben.  Veel werk, weinig tijd en weinig helpende handen. Zo is het nieuwe submerk GROHE Professional ontstaan; een aanbod afgestemd op de behoeften van installateurs en met maar één doel voor ogen: hun dagelijkse werk vereenvoudigen. 

De sanitairbranche verandert: er is een groeiende vraag naar duurzame producten en consumenten hebben hogere verwachtingen ten aanzien van design en functionaliteit. De complexiteit van producten neemt toe en de installatie ervan kan tijdrovend zijn. Gemiddeld loopt 65% van de installatiebedrijven projecten mis door een tekort aan arbeidskrachten. Dit is waar GROHE Professional om de hoek komt kijken. 

Het GROHE Professional portfolio

GROHE maakt nu een zeer duidelijk onderscheid tussen producten voor consumenten en producten voor professionals. Met GROHE Professional versterkt GROHE de handel voor professionele partners, met een op maat gemaakt assortiment dat uitsluitend in speciaalzaken wordt aangeboden. GROHE Professional bestaat uit betrouwbare bestsellers zoals de GROHE Eurosmart badkamerkranen en eenvoudig te installeren verborgen kampioenen zoals de GROHE Rapido SmartBox.

Uitgebreid service- en trainingsconcept

Aanvullend biedt GROHE Professional een uitgebreid service- en trainingsconcept, waarvan de nieuwe programma's GIVE en GROHE + het hart vormen. Met het GIVE-programma (GROHE Installer Vocational Training and Education) ondersteunt GROHE scholen op het gebied van installatietechniek in de hele EMENA-regio bij de opleiding en training van jonge aankomende installateurs. GROHE verbetert trainingsfaciliteiten door een volledig functionerende trainingsomgeving in te richten met moderne apparatuur en oefenmateriaal. Na het afstuderen ondersteunt GROHE de studenten bij het opdoen van werkervaring of stages bij GROHE partners.

Met het nieuwe loyaliteitsprogramma GROHE+ streeft GROHE ernaar om installateurs een betere service-ervaring te bieden. GROHE+ trainingen geven installateurs de kans om hun competenties te verbeteren, een GROHE-expert te worden en een certificering te ontvangen. Gecertificeerde installateurs ontvangen extra voordelen, zoals de mogelijkheid om een verlengde garantie aan te bieden aan consumenten en deel te nemen aan het spaarprogramma.

Installateurs zijn de ruggengraat van onze industrie

“Met GROHE Professional onderstrepen we onze betrokkenheid bij onze professionele partners. Installateurs zijn de ruggengraat van onze industrie, dus voor ons als betrouwbare partner is het vanzelfsprekend om hen in hun drukke dagelijkse leven zo goed mogelijk bij te staan", aldus Jonas Brennwald, Leader, LIXIL EMENA en Co-CEO Grohe AG.

Ontdek GROHE Professional