GROHE ORGANISEERT DIGITAAL EVENT

Door GROHE
22 februari 2023
GROHE

GROHE organiseert van 7 t/m 9 maart 2023 een digitaal event met het thema “Caring for water”. Het evenement is online bij te wonen via experience hub GROHE X - een nieuw soort hybride merkervaring waar GROHE’s passie voor water naar voren komt en bezoekers meer informatie kunnen opdoen over de onderwerpen design, duurzaamheid, kwaliteit en technologie.

Verstedelijking, duurzaamheid en gezondheid & welzijn

Het gebruik van water is zo vanzelfsprekend, dat we geneigd zijn om te vergeten welke waarde het heeft - en dat het geen oneindige bron is die we als vanzelfsprekend kunnen beschouwen. Daarom zal GROHE zijn X Summit "Caring for Water" van 7 tot 9 maart 2023 wijden aan het element waar we niet zonder kunnen. Elke Summit-dag staat in het teken van een macrotrend: verstedelijking, duurzaamheid en gezondheid & welzijn.

Tijdens de GROHE X Summit worden stakeholders uit de volledige keten samengebracht om de relevantie en waarde van water te benadrukken en aan te tonen dat er een volledig ecosysteem nodig is om verandering teweeg te brengen.

Neem kosteloos deel

De GROHE X Summit nodigt geïnteresseerden uit om kosteloos deel te nemen aan verschillende gesprekken over water. Van praktijkgerichte masterclasses, gedachte stimulerende paneldiscussies, tot inspirerende keynotes en feitjes.

Registreer nu om uw aanwezigheid bij de GROHE X Summit "Caring for Water" van dit jaar vast te leggen en uit de eerste hand te vernemen hoe GROHE de toekomstige uitdagingen rond het element dat niets minder dan existentieel is, wil aanpakken. 

Lees meer over de GROHE X Summit "Caring for Water", bekijk het programma en registreer nu!