BUSCH-JAEGER-SCHAKELAARS, VOOR ELK INTERIEUR EEN PERFECT DESIGN

Door Busch-Jaeger
3 januari 2023
Busch-Jaeger

Voor elk interieur een perfect design. Moderne, slimme schakelaars zijn meer dan alleen gebruiksvoorwerpen. 

Oneindige keuze in stijlen en uitvoeringen

De Busch-Jaeger schakelaars zijn designobjecten die leefruimtes persoonlijkheid geven met een combinatie van innovatieve techniek en esthetisch niveau. Ontworpen met aandacht voor details en voor kwaliteit. En met een oneindige keuze in stijlen en uitvoeringen.
De tijd dat mensen alleen konden kiezen voor standaard witte kunststof schakelaars ligt ver achter ons. Schakelaars maken meer dan ooit deel uit van een interieur en gaan mee met actuele trends in zowel vorm en kleur als materiaal. Opdrachtgevers kennen soms niet alle mogelijkheden op het gebied van schakelmateriaal. Hierin speelt jouw advies dus een belangrijke rol.

Geen schakelaar hetzelfde

De vernieuwde Busch-axcent® pur-serie bijvoorbeeld. Verkrijgbaar in trendkleuren als matzwart, oester en avocado, en in bijzondere materialen als beton, leisteen, platina, titanium en papier. Of het stijlvolle carat®-schakelaarprogramma, dat rechte lijnen verbindt met contrastrijke kleuren en authentieke materialen als glas, pure stainless steel, chroom, brons en zelfs een 24-karaats gouden finish. Daarmee vormt het bijna een opzichzelfstaand designobject van het hoogste niveau.

Elke schakelaar een uniek meesterstuk

De Decento®-serie is in alle opzichten een klassieker in het assortiment. Met porselein als basis, zichtbare schroeven en karakteristieke ronde vormen onderstrepen de schakelaars een nostalgische retrolook; ideaal daarmee voor jaren 30-woningen. Voor luxere oude woningen of stijlvolle hotels is Busch-dynasty® de perfecte keuze. Te beginnen met het exclusieve ontwerp en de hoogwaardige, geselecteerde materialen. Bovendien zijn de schakelaars handgemaakt en ontworpen in nauwe samenwerking met internationale designers. Dat maakt elke schakelaar een uniek meesterstuk.

Eenvoudig uitwisselbaar

Omdat smaken, en daarmee interieurs veranderen, is er ook de mogelijkheid om schakelaars te combineren en zelfs geheel onderling uit te wisselen. Als de wipper maar dezelfde afmetingen van 63 x 63 mm behoudt, kun je namelijk alle afdekkingen gewoon door elkaar heen gebruiken. En dat zonder de muren open te breken of het binnenwerk te vervangen. Zo kunnen opdrachtgevers makkelijker en tegen relatief lage kosten met trends meegaan of kiezen voor een andere look. Dit met uitzondering van de Decento®- en impuls-oriëntatieschakelaars.