ABB PUSH-IN SPRING MOTORSTART-COMBINATIES: VRAAG GRATIS DEMO AAN!

Door ABB
19 september 2022
author-image

Tot tweemaal sneller installeren en een honderd procent trillingsbestendige verbinding? Dat is mogelijk met de push-in spring motorstartercombinaties van ABB. Massieve kabels of kabels met adereindhuls zijn zonder gereedschap snel en betrouwbaar aan te sluiten.

Voor paneelbouwers, machinebouwers, paneelbouwers en installateurs is efficiëntie en betrouwbaarheid een must. De push-in spring techniek opent nieuwe mogelijkheden. U bespaart aanzienlijk op installatietijd en klanten weten zich verzekerd van optimale beschikbaarheid.

Vraag uw gratis demobox aan!

Wilt u weten wat de overstap naar push-in springtechniek u zal besparen? Vraag dan de gratis demobox aan. Uw Technische Unie-vertegenwoordiger laat met de calculatietool zien hoeveel tijd u bespaart ten opzichte van conventionele componenten. Hij laat de demobox gratis bij u achter zodat u zelf alle voordelen kunt testen.

Reageer direct, want op = op!

ABB Push-in assortiment

Voordelen ABB push-in spring motorstarters

٠Sneller installeren dan ooit
٠2-in-1 verbinding
٠Breed pakket slimme accessoires
٠Totaaloplossing motorstarters

Zelfs onder de zwaarste omstandigheden

In het push-in spring portfolio zijn diverse accessoires beschikbaar om motor starting oplossingen op verschillende manieren samen te stellen. Dit pakket bestaat uit standaard accessoires, zoals verzamelrails en signaal- en hulpcontacten. Ook zijn er koppelstukken voor motor startercombinaties en sets om een omkeerschakelaar en ster driehoekcombinaties te maken. De mogelijkheden zijn ontelbaar.

ABB Push-in assortiment

Bekabelen was nog nooit zo eenvoudig

٠Intuïtief bekabelen voor nog meer installatiegemak
٠Niet meer nodig dan één 3 mm schroevendraaier
٠Geautomatiseerd bekabelen (robot) nu mogelijk

Betrouwbaar als altijd

٠Robuust elektrisch contact zelfs onder de zwaarste omstandigheden
٠Trillingsbestendig voor een 100% betrouwbare verbinding
٠Zelfklemmende aansluiting – regelmatig aandraaien overbodig