S300P-INSTALLATIEAUTOMATEN: MEER VEILIGHEID EN MINDER DOWNTIME

Door ABB
7 september 2023
ABB

Ontdek een nieuw niveau van prestaties, efficiëntie en veiligheid met de S300P-installatieautomaten. De serie vervangt de bestaande S200P-serie en biedt tal van nieuwe functionaliteiten.

De S300P zorgt voor betrouwbare bescherming bij veeleisende toepassingen en industriële installaties, datacenters en commerciële gebouwen. Met een hoge kortsluitvastheid van 25 kA over de volledige serie (0,2 A-63 A) wordt veiligheid verbeterd en downtime verminderd.

abc installatieautomaat wit

Nieuwe functionaliteiten

De nieuwe S300P-serie biedt een veelheid aan nieuwe functionaliteiten, waaronder een geïntegreerde tripindicator om tripping events als overbelasting of kortsluiting snel te traceren. Daarnaast is de module dankzij een dubbele DIN-railclip snel, eenvoudig en zonder gereedschap te verwijderen, zelfs wanneer deze op een rail is gemonteerd. Een handige QR-code op de installatieautomaat geeft bovendien snel toegang tot documentatie, certificaten en technische gegevens. En met één modulebreedte, een geïntegreerde aansluiting voor hulpcontacten en een aangepast ontwerp voor grotere kabels tot 35 mm² is de nieuwe S300P dé ideale en ruimtebesparende installatieautomaat.

Meer veiligheid, functionaliteit en efficiëntie

Ten opzichte van voorgaande modellen kent de S300P een en een lagere interne weerstand. Hierdoor blijven de vermogensverliezen beperkt en biedt de nieuwe installatieautomaat meer veiligheid en energie-efficiëntie. Dankzij wereldwijde certificeringen is de nieuwe serie S300P-installatieautomaten overal ter wereld inzetbaar.

Verbeteringen in het kort

  • Hogere kortsluitvastheid (25 kA over de gehele range)
  • Hoger spanningsniveau voor betere prestaties
  • Verminderde downtime
  • Lagere interne weerstand en daarmee besparing op de energiekosten
  • Meer veiligheid dankzij een hogere nominale stoothoudspanning (6KV)
  • Tripindicator voor traceren overbelasting en kortsluiting
  • Dubbele DIN-railclip voor snelle (de)montage
  • QR-code met toegang tot meer informatie