HOE ZIET EEN TOEKOMSTBESTENDIGE VERDELER ERUIT?

Door ABB
21 september 2023
ABB

Hoe helpt u uw opdrachtgevers met hun energieambities? Het antwoord daarop zijn de verschillende oplossingen om (bestaande) verdeelsystemen eenvoudig en merkonafhankelijk te upgraden en ze zo toekomstbestendige te maken.

Bekijk de innovatie van ABB

Snelle upgrade met Ekip Touch: van noodzaak naar kans

Updates zijn eenvoudig mogelijk zodat u altijd over de meest recente technologie beschikt. Die installaties zijn kostenbesparend te realiseren dankzij de inzet van digitale, alles-in-een-componenten. Een fraai voorbeeld zijn de vermogensautomaten Emax 2 en Emax XT voorzien van Ekip Touch.

Wat is er innovatief aan dit product?

Deze kunnen eenvoudig worden uitgebreid met beveiligings- en/of meetfuncties. Via communicatiemodules is de informatie te koppelen aan ABB Ability™ Energy and Asset Manager, de ideale weg naar optimale energiemonitoring en -management.

Voor het configureren, installeren en in gebruik nemen van deze componenten biedt ABB de eenvoudige EPiC app. Met deze app is de elektrische installatie ook te monitoren en analyseren. Een belangrijke stap op weg naar energiebesparing, kostenverlaging en vermindering van CO2-uitstoot.

De voordelen op een rij

  • Garandeer de optimale werking, maximale betrouwbaarheid en beschikbaarheid
  • Profiteer maximaal van de energie-efficiëntie
  • Verbeter de prestaties en veiligheid van uw installatie

Nieuw: Ekip UP+ met maximale flexibiliteit

Uitgebreide digitale mogelijkheden

Maak kennis met Ekip UP+: een digitale laagspanningseenheid om de volgende generatie installaties mee te monitoren, besturen en beveiligen. Update oude fabrieken op de snelste manier of doe een upgrade voor nog meer functionaliteiten, dankzij de nieuwe Ekip UP+. 

Deze nieuwe versie biedt dezelfde voordelen als de originele Ekip UP, plus een groot aantal belangrijke verfijningen. Zoals maximale flexibiliteit en de mogelijkheid om functies direct vanuit de online ABB Ability Marketplace™ te upgraden. Ekip UP+ updatet uw bestaande vermogensautomaten die nog in goede staat zijn maar nog niet digitaal zijn uitgevoerd. Met monitoring-, beveiliging functies en communicatiemogelijkheden. Verder is de Ekip UP+ merkonafhankelijk en installatie is snel een eenvoudig. 

  • UP-date bestaande installaties met de nieuwste innovatie op de snelste manier.
  • UP-grade installaties en krijg meer functionaliteiten om alle mogelijkheden te benutten.
  • UP-load functies maken optimaal energiebeheer mogelijk.

Maximale UP-time dankzij eenvoudige inbedrijfstelling zonder invloed op het ontwerp van de installatie.