Compacte en intuïtieve D1M 20 netwerkanalysers

Door ABB
22 januari 2024
ABB

Meten, analyseren en verbeteren – met het doorlopen van die stappen maakt u de slag naar een betere energie-efficiëntie. De compacte en intuïtief te bedienen D1M 20 netwerkanalyser biedt hiervoor alle mogelijkheden.

Compleet en compact

De D1M 20 netwerkanalysers bieden een complete range nauwkeurige meetfunctionaliteiten overeenkomstig IEC 61557-12. Ondanks de complete functionaliteit onderscheidt de D1M 20 zich als een compacte meter met een zeer beperkt ruimtebeslag in het paneel of de installatie. Deze variant biedt verder import/export- metingen (4 kwadranten) en leent zich daarmee ook voor analyse van de power quality. De D1M 20 is voorzien van 2 digitale ingangen/uitgangen.

Intuïtieve installatie en bediening

Handig voor de installateur én de gebruiker: de D1M laat zich eenvoudig gebruiken. Met een breedte van 3 modules is de meter handig te installeren. De menustructuur nodigt daarnaast uit tot intuïtieve configuratie. Het goed afleesbare en duidelijke LED-displays vereenvoudigt zoveel mogelijk de bediening. Aan het gebruiksgemak wordt verder bijgedragen door de mogelijkheid om automatisch op het display te scrollen. Het zoeken en vinden van resultaten wordt daardoor nog comfortabeler.

Eenvoudig te integreren

Met de digitalisering van gebouwen en processen, wordt ook steeds meer verwacht van de connectiviteit van netwerkanalysers. De D1M 20 netwerkanalysers zijn rechtstreeks te plaatsen op een DINrail en voorzien van communicatiemogelijkheid op basis van Modbus RTU en Modbus TCP/IP en kunnen dan ook naadloos worden geïntegreerd in digitale meetoplossingen voor gebouwen en industriële omgevingen. Zo is de D1M 20-netwerkanalyser bijvoorbeeld naadloos te integreren met het InSite energiemanagementsysteem. Zo kunnen parameters op afstand worden gemonitord en kunnen de verzamelde gegevens real-time worden gevisualiseerd.

De D1M 20 maakt deel uit van ABB’s veelzijdige en veelomvattende assortiment netwerkanalysers, energiemanagementsystemen en andere oplossingen om de energie-efficiëntie te verbeteren. Wie kiest voor de D1M 20 netwerkanalysers is overtuigd en bewust betrokken bij het milieu. Net als andere netwerkanalysers van ABB is de D1M voorzien van een milieuproductverklaring (EPD) in overeenstemming met ISO 14025. Zo weet u zeker dat we samenwerken aan een beter milieu!

Direct bestellen