TIJD VOOR VERANDERING: TOEKOMSTBESTENDIGE LED BUIZEN VOOR VELE TOEPASSINGEN

Door Ledvance
27 februari 2022
author-image

Met hun sterke prestaties en energiebesparingen, zijn T8 en T5 LED buizen van LEDVANCE uitstekende vervangers voor conventionele fluorescentielampen. Ze voldoen niet alleen aan de strenge EU-vereisten, maar lonen ook de moeite voor uw klanten.

SubstiTUBE assortiment

De Europese Single Lighting Regulation (SLR) houdt o.a. in dat vanaf september 2023 fluorescentiebuizen worden afgeschaft. Maar maak u vooral geen zorgen: met LEDVANCE, met meer dan 100 jaar ervaring aan uw zijde als innovatieve verlichtingspartner, heeft u altijd de juiste oplossing. Of het nu gaat om een conversie (herbedrading) of retrofit, ons uitgebreide SubstiTUBE assortiment biedt u de ideale LED buizen voor uw projecten - energie-efficiënt en duurzaam, weinig flikkering en met een breukvaste glazen behuizing, maar bovenal, conform de EU verordeningen en dus klaar voor de toekomst. Ontdek alle voordelen van de T8 en T5 LED buizen van LEDVANCE en stap over op hoogwaardig, klimaatvriendelijk en toekomstbestendig licht.

Duurzamere toekomst met SubstiTUBE

De SubstiTUBE Pro EM T8 heeft een hoog rendement tot 165 lm/W en een zeer lange levensduur tot 75.000 uur. Bespaart tot wel 68% energie vergeleken met fluorescentiebuizen. Het gebruik leidt gemiddeld tot 33 kg CO2-reductie per jaar. SubstiTUBE Advanced Ultra Output T8 biedt een hoge lichtstroom tot 3700 lm en is daarmee ideaal voor veeleisende verlichtingstaken.

De LED buizen kunnen snel, eenvoudig en veilig worden vervangen zonder herbedrading. Vervaardigd van glas, waardoor ze niet zullen doorbuigen. LEDVANCE biedt een garantie van 5 jaar.  Dus, schakel nu over voor een duurzamere toekomst, met de EU-conforme SubstiTUBE LED buizen.

Ontdek Ledvance OSRAM T8 en T5 LED buizen