GRUNDFOS iSOLUTIONS, INTELLIGENTE EN ENERGIE-EFFICIËNTE POMPOPLOSSINGEN

Door Grundfos
4 februari 2022
Grundfos

Grundfos iSOLUTIONS levert intelligente pompen, cloud-connectiviteit en digitale diensten voor industriële toepassingen zoals waterzuivering, industriële koeling, ketels en wassen & reinigen. Ontdek hoe u uw hele systeem kunt besturen, bewaken en optimaliseren, zelfs voor de meest veeleisende toepassingen.

Grundfos iSOLUTIONS brengt een nieuw tijdperk van intelligentie naar pompsystemen en watertechnologie, met oplossingen die niet naar de afzonderlijke componenten kijken maar die het hele systeem optimaliseren.

Gebaseerd op grondige kennis van water maakt Grundfos iSOLUTIONS gebruik van intelligente pompen, cloud-connectiviteit en digitale diensten. Samen zorgen ze voor real-time bewaking, besturing op afstand, storingsvoorspelling en systeemoptimalisatie om u te helpen een nieuw prestatieniveau te bereiken.

Toonaangevende positie

Het blijft natuurlijk moeilijk om de toekomst te voorspellen, maar met de middelen en aandacht die er in alle consumenten- en industriële ontwikkelings- en productiesectoren uitgaat naar automatisering, connectiviteit en digitalisering, is het de verwachting dat we op alle niveaus een enorme impact zullen hebben. Ongeacht waar het toe leidt, is het van belang dat we ons richten op datgene wat echt toegevoegde waarde biedt voor de klant en voor onszelf. Daarbij moeten we de aandacht meer richten op de wensen van de klant dan op de mogelijkheden die de nieuwe technologie biedt. Doordat we de juiste producten aanbieden, de wensen van de klant begrijpen en over systeemkennis beschikken (de pijlers van Grundfos iSOLUTIONS) in combinatie met intelligente connectiviteit, vervult Grundfos nog vele jaren een toonaangevende positie.

Grundfos iSOLUTIONS biedt een slimme en gemakkelijke manier voor connectiviteit met plug-&-play-oplossingen en levert applicatiespecifieke oplossingen die gegevens omzetten in inzichten en acties, waardoor betrouwbaarheid, eenvoud en voorspelbaarheid toeneemt.  Grundfos iSOLUTIONS kan uw dagelijkse workflow verbeteren en de systeemprestaties maximaliseren. 

Ontdek Grundfos iSOLUTIONS