Zonnepanelen nu met éxtra scherpe prijzen

Technische Unie
19 oktober 2023
Technische Unie

Direct aan de slag met PV-oplossingen? Deze zonnepanelen liggen nú voor u klaar in onze distributiecentra. Vandaag vóór 20.00 uur besteld? Morgen installeren! 

Let op: voor deze producten geldt: op = op!
Looptijd actie: t/m 31 december 2023.

Veelgestelde vragen over zonnepanelen

Zonnecellen produceren elektriciteit uit zonlicht door middel van een foto-elektronisch proces. Het zonnecelvermogen wordt uitgedrukt in kilowatt (kW). 

Op dit moment zijn er al accu's beschikbaar om zonne-energie op te slaan. Opslaan van zonne-energie in de batterij van elektrische auto's wordt in de toekomst wellicht nog mogelijk.

Via TU Campus kunt u een gecertificeerd installateur van zonnepanelen en toebehoren worden. Meer over erkende trainingen zonne-energie bij Technische Unie.

Op dit moment zijn er 3 typen zonnepanelen op de markt: Polykristallijne, Monokristallijne en ultradunne film zonnecellen. 

Voor installeren van zonnepanelen zijn onder andere kabel nodig (AC en DC). Maar ook omvormers. Technische Unie biedt alle toebehoren voor de plaatsing van zonnepanelen.

Wilt u de juiste omvormer kiezen voor uw klant? Hou dan rekening met het vermogen, de ligging van de zonnepanelen en de schaduwwerking.

Een zonneboiler vangt zonne-energie op en zet dit om in warmte voor de verwarming van tapwater. Hoe werkt zo'n zonneboiler?

Ontdek ons zonnepanelen aanbod