EEN VEELZIJDIGE SERIE DIE LEIDT NAAR VEILIGE VLUCHTROUTES

Door ABB VanLien
1 oktober 2021

De markt van noodverlichting groeit flink. Gedreven door meer bouwprojecten en daardoor ook een grotere vraag naar duurzame, energie-efficiënte verlichting. Met Movion® geeft VanLien/ABB Noodverlichting een passend antwoord op deze bewuste vraag.

Ontworpen voor commerciële omgevingen

Movion® is VanLien/ABB’s antwoord op de toenemende vraag naar noodverlichting voor commerciële omgevingen, zoals scholen, winkels, kantoren en horeca. Ook in deze vaak drukbezochte gebouwen is de veiligheid van bezoekers van het hoogste belang. Binnen de modulaire serie van Movion® zijn de onderdelen onderling met elkaar uitwisselbaar. En dat zorgt er weer voor dat u met Movion® eenvoudig uw ideale projectie maakt.  

Hybride combinatie

De nieuwe serie noodverlichting bestaat uit drie lijnen. Vluchtrouteaanduiding, vluchtrouteverlichting én een hybride versie die deze twee heel efficiënt met elkaar combineert. Alle drie laten ze zich eenvoudig en snel installeren. Daarnaast maakt de interface in het armatuur het mogelijk om de Movion® serie toe te passen op spanningsrails. Een handig kenmerk dat de serie nog veelzijdiger maakt.

Gaat het om lichtprestaties in vluchtrouteaanduiding, dan is Movion® een passende oplossing. Het vluchtrouteaanduidingsarmatuur zorgt voor een heldere en gelijkmatige verdeling van het licht, met een lichtopbrengst van 500 cd/m2. De vluchtrouteverlichting heeft een spreiding van 18 meter op 3 meter plafondhoogte. Dat is heldere veiligheid!

Veilig, veelzijdig, duidelijk

Zoals gezegd verbindt de hybride uitvoering vluchtrouteaanduiding en vluchtrouteverlichting heel efficiënt in één slim armatuur. Dat houdt dus in dat er minder armaturen nodig zijn om bezoekers snel de weg naar veiligheid te wijzen. Met de twee bijgeleverde lenzen past u deze veelzijdige versie heel eenvoudig aan op de omgeving. Met Movion® kunt u dus letterlijk alle kanten op én wijst u bezoekers altijd snel en duidelijk in de richting van veiligheid.

Deze nieuwste Movion® serie van VanLien/ABB Noodverlichting is binnenkort beschikbaar in de webshop.

Ontdek ABB/VanLien Movion®

meer over...