TECHNISCHE UNIE EN SIGNIFY ZETTEN HET LICHT OP GROEN

Lichtgroen

Verduurzaming is actueler dan ooit.  Het besef groeit dat we nú echt iets moeten doen om onze wereld beter achter te laten voor de volgende generaties.  Ons bewustzijn wordt hierbij dit jaar extra gestimuleerd door veranderde regelgeving zoals Energielabel C voor kantoren en de ban op PL- en TL-lampen.

Maak kennis met Licht Groen

De vraag is: hoe brengt u duurzaamheid ook echt in de praktijk? Technische Unie en lichtfabrikant Signify zetten het initiatief Licht Groen in om uitdagingen van installateurs en hun klanten in de installatiesector te vertalen naar kansen en mogelijkheden. Met het Philips portfolio worden hoogwaardige, energiezuinige lichtoplossingen geboden.  

Neem direct contact op met uw lichtadviseur in de regio:

Wat betekent deze samenwerking voor u? 
  • Altijd lokaal en snel: Onze lichtadviseurs en vertegenwoordigers kunnen altijd snel schakelen met Signify Lichtadviseurs/ Accountmanagers, waardoor u snel een offerte of Lichtplan ontvangt. 
  • Voorraad is op peil: Technische Unie heeft een breed Philips assortiment beschikbaar (webshop en magazijn).
  • Kennis bundelen: Lichtadviseurs van Technische Unie en Signify kunnen zich samen buigen over uw vraagstuk. 
  • One stop shopping: Voor alle applicaties in uw project heeft Technische Unie een oplossing. 
Licht Groen - duurzaamheid

Waarom Technische Unie en Signify?

Technische Unie en Signify zijn goede bekenden in de installatiebranche. De partners werken al jaren samen en lopen voorop in duurzame bedrijfsvoering.  Technische Unie helpt klanten met advies, trainingen en oplossingen zodat er steeds meer gebouwen worden verduurzaamd. Signify is vanaf 2020 als bedrijf wereldwijd CO2-neutraal en staat steevast op een leidende plek als duurzame ondernemer. De lichtfabrikant staat aan de basis van talloze innovaties. In 2022 ontwikkelde Signify de ultra-efficiënte LED-producten waarmee u al snel 60% bespaart ten opzichte van haar standaard LED-verlichting.
 

Antwoorden op alle vragen

Hoe kunnen maatregelen slim ingezet worden in tijden van scherpere regelgeving en stijgende energieprijzen? Wat zijn de juiste alternatieven als PL- en TL-lampen straks niet meer mogen worden geproduceerd en geïmporteerd? Welke rol pakt u als installateur om uw klant te laten voldoen aan regelgeving zoals Energielabel C? Via Licht Groen krijgt u altijd een passend antwoord op uw vraag of de beste oplossing voor uw uitdaging.

Lichtadviseurs lokaal aanwezig

Elk cluster van verkoopkantoren heeft zijn eigen lichtadviseur. De lichtadviseur inventariseert uw wensen, gaat, -op uw verzoek- met u mee naar de eindklant én zoekt in ons brede assortiment naar de juiste oplossing voor uw lichtplan. 

Innovatieve producten

Het merk Philips is in licentie gegeven aan Signify, wereldleider op het gebied van verlichting. Het Philips portfolio bestaat uit hoogwaardige, energiezuinige lampen en armaturen. Philips loopt voorop in de nieuwste technologie. Bekijk hier alle noviteiten.

PL- en TL-lampen in de ban

Vanaf 24 februari 2023 stopt de productie en import van PL-lampen (compact fluorescentielampen) en vanaf 24 augustus 2023 stopt de productie en import van TL-buizen (T5 en T8-fluorescentielampen). De aangescherpte wetgeving biedt nieuwe kansen.

 

Licht Groen biedt voor u als installateur volop kansen om duurzaamheid in de praktijk te brengen. U komt ook nog eens makkelijk in contact met de lichtadviseurs van beide bedrijven.


 

Lees meer over...