EVAGO-NOODVERLICHTING STEKERBAAR MET WIELAND

Door Wieland
4 juni 2023
author-image

Tijd is geld. En vooral met veel repeterende werkzaamheden kan de installatietijd nog weleens flink oplopen. Daarom introduceert VanLien/ABB een stekerbare, snel te installeren variant van de Evago-vluchtrouteverlichting- en aanduiding.

Extra tijdbesparing

Met de hoge werkdruk en het tekort aan vakmensen in de bouw, is extra tijdbesparing meer dan welkom. VanLien/ABB Noodverlichting speelt hierop in met de Evago-inbouwarmaturen voorzien van een Wieland GST18/3-snoer, die onder de naam ‘Evago GST18/3’ standaard zijn opgenomen in het assortiment. Met deze razendsnel te installeren oplossing, kan aanzienlijk op tijd en dus kosten bespaard worden.

Meters maken, veiligheid verzekeren

Evago-noodverlichting met Wieland is een plug-and-play-oplossing waarbij direct vanuit het armatuur gestekerd kan worden. Een kwestie van een gat boren, het product monteren, het armatuur aansluiten met de GST18/3-steker, klikken en klaar. Dat maakt razendsnelle inbouwinstallatie mogelijk en het levert een flinke tijdwinst op ten opzichte van traditionele systemen. De noodverlichting is daarmee ideaal voor omgevingen waarbij veiligheid van groot belang is, maar tegelijkertijd meters gemaakt moeten worden, zoals kantoren, scholen en zorginstellingen.

Maatwerk vaak niet nodig

Bij de ontwikkeling van de nieuwe serie is gekeken naar de hardlopers binnen het assortiment van Evago. Zo zijn de meest gebruikte inbouwarmaturen opgenomen in deze nieuwe range met Wielandkabels, maar kunnen ze ook zoals vanouds zonder besteld worden. Ook armaturen die standaard niet in de stekerbare uitvoering beschikbaar zijn, kunnen tegen een geringe meerprijs met kabel geleverd worden. Zo biedt de nieuwe Evago-serie voor elke toepassing een eenvoudig te installeren oplossing én een veilige uitweg.

Ontdek Wieland Evago Serie