SPIDER+ POST BREIDT UIT MET DAGLICHT- EN BEWEGINGSSENSOR

Door PERFORMANCE iN LIGHTING
12 mei 2023
author-image

De wandopbouw- en paaltoparmaturen SPIDER+ POST met asymmetrische reflector en de mogelijkheid om de hellingshoek van het armatuur ter plaatse aan te passen, is nu beschikbaar met de combinatie daglicht- en bewegingssensor.

Constante, veilige verlichting gegarandeerd

De SPIDER+ POST DLS+DETEK wordt geleverd met hoogfrequente sensor en een daglichtsensor (DLS). Deze is zo geprogrammeerd om het armatuur automatisch in te schakelen wanneer er weinig natuurlijk licht is, waardoor een constante, veilige verlichting wordt gegarandeerd op 30% van de lichtstroom. Op het moment dat er enige aanwezigheid wordt gedetecteerd zal het armatuur opschalen naar 100% van de lichtstroom en vervolgens weer terugschakelen naar 30%.

Armatuur hoeft niet geopend te worden

SPIDER+ POST heeft een zwarte behuizing van aluminium, een reflector van zuiver aluminium en de afscherming is van vlak, gehard, extrahelder glas die onlosmakelijk verbonden is met de behuizing. De elektrische verbinding wordt gemaakt met een externe IP66 snelconnector, compleet met kabel, waardoor het armatuur niet geopend hoeft te worden. SPIDER+ POST heeft een aansluiting voor masten en wandsteunen van Ø 60 mm. Als accessoire is er een adapter leverbaar geschikt voor masten van Ø 76 mm.

Lees hier meer over de complete serie SPIDER+

Ontdek PERFORMANCE iN LIGHTING SPIDER+ serie