NORTON TRUNKING SYSTEEM (NTS): DÉ NIEUWE DUURZAME LICHTLIJN

Door Norton
8 april 2023
author-image

Norton introduceert het NTS trunking systeem. Hét duurzame en flexibele lichtlijnconcept dat invulling geeft aan alle eisen die men aan een lichtlijn stelt: uitstekende lichttechnische specificaties, maximale flexibiliteit én montagegemak.

NTS Norton Trunking Systeem lichtlijnconcept blauw

Breed toepasbaar

Het NTS is ontworpen rond de laatste LED technologie, met een minimum aantal componenten en een zeer ruime keuze aan lensoptieken en lumenstromen. Geschikt voor vele toepassingen, van industrie en logistiek tot retail. 

Een andere kijk op licht

Waar voorheen de lichtlijn ingedeeld werd op basis van de lengte van een TL-buis (1,5 meter), kijken we nu naar de gewenste lichtstroom. Dankzij een veel flexibelere en efficiënte verdeling van de lichtbronnen met de nieuwste lenstechnologie ontstaat de perfecte oplossing: het NTS. Meer lichtopbrengst, maximaal rendement (tot 205 lm/W), grote flexibiliteit, snellere montage én prijstechnisch zeer interessant.

Perfecte combinatie van flexibiliteit en eenvoud

De kracht van het NTS ligt in de combinatie van flexibiliteit en een eenvoudig, overzichtelijk systeem met configuraties voor vrijwel elke toepassing. NTS units kennen twee lengtematen: een enkele unit (1,14 m) en een dubbele unit (2,28 m). In dezelfde lengtematen zijn ook blindplaten beschikbaar. De rails zijn verkrijgbaar in L3 (3,42 m) en L4 (4,56 m). De bouwstenen om elke gewenste configuratie mee te maken. Dit levert zowel in aanschaf als montage veel voordeel op.

Altijd een passend lichtbeeld

Bij het NTS wordt gebruik gemaakt van een verder geoptimaliseerde lenstechnologie zodat een optimum wordt gerealiseerd in comfort en benodigde hoeveelheid licht. Bovendien kan een lichtbeeld en -niveau worden ingesteld dat voldoet aan de normen en wettelijke eisen.

Duurzaam op elk gebied

Vooruitlopend op Europese wetgeving is het NTS ontwikkeld op basis van Zhaga modulering. Ieder onderdeel van de NTS is te hergebruiken, recyclen, vervangen of repareren. Uiteraard ook in smart lighting uitvoering leverbaar.  Kortom, een circulaire, duurzame oplossing, van grondstof tot verpakking.

NORTON NTS: duurzaam concept

  • uiterst flexibel en overzichtelijk modulair lichtlijnsysteem
  • razendsnelle, eenvoudige klikmontage 
  • hoge lumen/Watt verhouding (tot 205 lm/W)
  • tot 100.000 uur branduren
  • tot 80% energiebesparing t.o.v. T8/T5
  • vele opties mogelijk (o.a. smart lighting)
  • kostenefficiënt met maximaal rendement
  • op projectbasis verpakkingsvrij leverbaar en tot 10 jaar garantie

Onderdeel van het Norton lichtlijnprogramma

De NTS is uit voorraad leverbaar én toegevoegd aan het Norton lichtlijnprogramma. Bent u op zoek naar een maatwerkoplossing of een persoonlijk advies? Onze lichtadviseurs en -specialisten kunnen een lichtplan op maat voor u maken.

Bij het Norton NTS systeem gaan uitstekende lichttechnische specificaties, montagegemak én de beste TCO hand in hand.

Voor meer informatie kijk op www.norton.nl/nts