LOOOX WOODEN FACET STRIPES UNIEK BADMEUBEL, LEVERBAAR BIJ DE TECHNISCHE UNIE!

Door LoooX
4 juni 2023
LoooX

Nieuw in de LoooX collectie is de LoooX Wooden Facet Stripes. Het wastafelmeubel heeft een slank design en een retro uitstraling dankzij de verticale strepen in het front. De verticale strepen maken hun opmars in de interieurbranche en zien we ook steeds vaker terugkomen in de badkamer. Een logisch gevolg was het toevoegen van de Wooden Facet Stripes aan onze badkamercollectie. Het meubel is vanaf heden leverbaar.

Hedendaags retro

De 'retro' woonstijl wordt steeds vaker toegepast, ook in de badkamer. Naast accessoires, hoort hier natuurlijk ook een hoogwaardig badmeubel bij in deze stijl. De Wooden Facet Stripes lijkt qua uitstraling op ons standaard Facet, maar de lades hebben een retro look door de verticale strepen in het front. De ruimte tussen de strepen is zwart waardoor de gravering extra wordt benadrukt. Een stoer designmeubel voor in de badkamer!

Standaard en maatwerk

De Wooden Facet Stripes is standaard leverbaar in de kleur Old Grey en Black en in de lengtes 100, 120, 140 en 160 cm. De variant met 100 cm heeft één lade. Vanaf 120 cm is het wastafelmeubel voorzien van twee lades. Ook kun je het meubel met maatwerk helemaal naar wens samenstellen. Zo is de kast verkrijgbaar in meer LoooX kleurafwerkingen en gewenste afmetingen. Maatwerk is exclusief verkrijgbaar bij onze LoooX Tailor-Made Dealers.

Ontdek LoooX Wooden Facet Stripes