SMART HOME: INTEGRATIE LEDVANCE SMART+ WIFI EN BUSCH-FREE@HOME®

Door LEDVANCE
26 juni 2023
LEDVANCE

Slimme verlichting is steeds vaker de standaard in moderne woonomgevingen. Hoe handig zou het zijn om slimme verlichting te combineren met het Smart Home-systeem? Dat kan nu! De LEDVANCE SMART+ WIFI-producten zijn namelijk compatibel met Busch-free@home®.

Ledvance slimme verlichting

Slimme bediening met Busch-Jaeger: LEDVANCE verlichting

Het is nu mogelijk om de slimme producten van LEDVANCE eenvoudig te bedienen via de wandschakelaars en bedieningspanelen van Busch-Jaeger. LEDVANCE is één van de grootste leveranciers van slimme verlichting ter wereld. De samenwerking met Busch-Jaeger, marktleider in elektrische installatietechniek en gebouwautomatisering, is dan ook vanzelfsprekend.

Eenvoudige integratie in het systeem

De integratie in Busch-free@home® is eenvoudig. De LEDVANCE SMART+ WIFI-lampen en -armaturen worden via de LEDVANCE Smart+ App met de eigen router verbonden. Vervolgens kunnen ze via het myBUSCH-JAEGER-portaal worden geïntegreerd in het Busch-free@home®-systeem. Er zijn dus geen extra gateways nodig.

De slimme lichtbesturing maakt het mogelijk om bijvoorbeeld heel precies accentverlichting in te stellen, sfeervolle verlichting te creëren of te zorgen voor extra veiligheid. Zo is automatische schakeling mogelijk: een ingebouwde bewegingsmelder zorgt ervoor dat het licht aangaat bij beweging. Of denk aan een party-scène met precies de gewenste verlichting en muziek, een geprogrammeerde rolluikstand en de deur die automatisch opengaat. Ook is het eenvoudig om sfeer- en vloerlampen te bedienen via een lichtschakelaar of paneel – ook als ze verplaatst worden. Bovendien kunnen alle licht- en woonfuncties worden bediend met de Busch-free@home App next.

Slimme LEDVANCE lampen en armaturen voor wifi-bediening

Het via wifi bedienbare LEDVANCE-assortiment bestaat uit 66 slimme lampen en ruim 150 slimme armaturen voor binnen en buiten, die in bestaande lampen kunnen worden gemonteerd. Daarnaast zijn er LED strips en slimme Plugs en contactdozen verkrijgbaar.

Ontdek LEDVANCE assortiment