BAILEY ROBUST, DA’S PAS STEVIG LICHT

Door Bailey
3 september 2023
Bailey

In de donkere maanden wil je dat je zeker 8 uur per dag met goed zicht aan je klus kan werken. Bailey heeft de ideale producten om de klus bij te lichten. De ROBUST Led Rope geeft een dot flexibel licht.

Bailey RoBust LED Rope 25m zwart

Duurzame verlichting voor bouwplaatsen en werven

De Robust LED Rope maakt deel uit van de Bailey Robust werkverlichting serie. Het is een robuste lichtslang bedoeld om bouwplaatsen en werven in het algemeen te verlichten en meer specifiek om de loop- en werkpaden te beveiligen. Deze Klasse II lichtslang is waterbestendig (IP65) en kan tegen een stootje doordat hij in silicone is gegoten.

Inclusief voeding, clips en eenvoudige aanpassing

Wordt geleverd met een 230V voeding met een ingebouwde AC/DC adapter en voedingskabel van 1,5 meter. Eventuele bevestigingsclips beschikbaar. De Rope is eenvoudig in te korten door gebruikmaking van standaard PVC-lijm (niet meegeleverd) en eindkapje (ook extra los te verkrijgen). Geschikt voor omgevingstemperatuur van -20°C tot +40°C.

Nieuwe varianten toegevoegd

De eerste versie was een 25m variant. Maar Bailey zou Bailey niet zijn als ze niet aan uitbreiding van een serie denkt. Daarom is de Rope serie uitgebreid met een 5m variant, een 25m variant op haspel en een 25m groene versie.

Verschillende lichtvoordelen

De originele 25m en nieuwe 5m zijn goed voor 380lm/m, de 25m op haspel geeft maar liefst 760lm/m (allen in 4000K). De groene versie geeft 170lm/m. De specifieke voordelen van groen licht zijn dat het licht vriendelijker voor het oog van mens en dier is. Daardoor geeft het minder hinder voor de omgeving. Ook het dag-nacht ritme van dieren wordt hierdoor minder verstoord. Tevens levert het groene licht minder lichtvervuiling op en werkt het goed voor de beveiligingscamera’s daar men beter objecten en personen kan detecteren.