NÓG MEER MOGELIJKHEDEN MET SLV NUMINOS®

Door SLV
27 september 2021
SLV

De NUMINOS® serie van SLV is een modulair opgebouwde reeks van downlights, spotlights en pendelarmaturen. De reeks is uitgebreid met extra varianten, gimbles en 3-fase railspots met zoomfunctie.

Afgelopen jaar werd door SLV een modulaire serie downlights, spotlights en pendelarmaturen geïntroduceerd onder de naam NUMINOS. De producten bieden maximale keuzevrijheid als het gaat om armatuurtypes, kleuren behuizing en licht, wattages, reflectoren en optieken. Hiermee zijn al meer dan 1000 combinaties mogelijk.

Met het uitkomen van de nieuwe BIG WHITE® ’22 collectie worden hier nog eens vele combinaties aan toegevoegd. De NUMINOS® armaturenreeks wordt namelijk uitgebreid met veelgevraagde extra compacte varianten van de downlights (S en XS), een volledige gimble serie, extra grote rail- en opbouwspots (XL) en 3-fase railspots met zoomfunctie.

Alle nieuwe leden van de NUMINOS® familie volgen zij dezelfde modulaire opbouw en designprincipes. Je kiest dus eerst het armatuurtype, dan de grootte (wattage), de kleur van de behuizing, de kleurlicht en eventuele additionele accessoires.

De NUMINOS® XL SPOTS leveren, afhankelijk van de gekozen kleurtemperatuur, tussen 2980 en 3800 lumen aan licht op.

De NUMINOS® GIMBLE voegt een armatuurvorm toe die vooral in winkels en horeca veel gebruikt wordt. Kenmerkend voor het armatuur is dat de “kop” van dit plafondarmatuur naar buiten getrokken kan worden om op die manier eenvoudig de lichtbundel te kunnen richten. Er zijn meer dan 380 varianten van de NUMINOS® GIMBLE samen te stellen.

 

De nieuwe NUMINOS® ZOOM 3-fase railspots hebben een instelbare openingshoek van 15 tot 60 graden. Keuze uit 3 kleurtemperaturen en dimbaar via fase-dimmen of DALI. Dit product vindt zijn toepassing vooral in winkels, beurzen en expositieruimtes.

Daarmee heb je een verlichtingssysteem in handen dat ideaal is voor toepassingen in woningen, winkels, kantoren en horeca. Voor elk project is er een passende oplossing samen te stellen.

Ontdek SLV NUMINOS®