VAN TL NAAR LED: ZO WERKT HET

Door Technische Unie
29 augustus 2021

Installeert u nog steeds TL bij uw klanten? Ontdek hoe dit duurzamer én voordeliger kan!

U komt ze vast nog wel tegen: conventionele lampen bij uw klant. De bekende fabrieksverlichting met lichtlijnen vol TL-D buizen bijvoorbeeld. Het is een goed idee om eens met uw klant te kijken naar grote besparingsmogelijkheden. We maken een makkelijke overstap naar ledverlichting voor u mogelijk!

Besparen en verduurzamen

De mogelijkheden van ledverlichting zijn u en uw klanten vast niet ontgaan. Toch wordt er nog vaak conventionele verlichting geïnstalleerd. Dit is echter veel minder rendabel dan ledverlichting. 

Start met verledden

Voor elke TL toepassing is er een passende ledtube. Er is een ruime keus voor gebruik achter elektromagnetische of hoogfrequente voorschakelapparatuur (VSA) of direct op netspanning, voor T5 of T8 armaturen, met een zeer hoge lichtopbrengst of met een maximale efficiëntie. Welke stappen kunnen u en uw klant zetten om tot een duurzame en voordelige oplossing te komen? We zetten het op een rij:

Stap 1: Kies de juiste uitvoering

Philips LEDtubes zijn er in vier uitvoeringen. Kies afhankelijk van uw klantvraag welke uitvoering het beste past bij de wensen van uw klant.

Stap 2: Vind het juiste type

Vind het juiste type voor een specifieke toepassing en het juiste type.

Stap 3: Bestel de juiste ledtube

De selectie zoekt u vervolgens op in de tabel. Vervolgens kiest u de juiste lengte (600, 900, 1200 of 1500 mm) en kleur. De kleur vindt u in de naam terug. Bijvoorbeeld “830”, dit staat voor 3000 Kelvin met CRI waarde 80.

Eenvoud staat voorop!

Bestel direct bij Technische Unie