TOEKOMSTBESTENDIGE LEDBUIZEN VAN LEDVANCE GEWOON INDRUKWEKKEND

Door Ledvance
31 mei 2021
author-image

Met ingang van september 2023 zullen T8 fluorescentielampen in 60 cm, 120 cm en 150 cm worden uitgefaseerd. LEDVANCE breidt het assortiment ledbuizen uit met nieuwe varianten.

Deze nieuwe ledbuizen in de lichtkleuren 830, 840 en 865 voldoen nu al aan de SLR richtlijnen, bijvoorbeeld door de lage flikkering, en bieden een uitstekende energiebesparing tot 60% met korte terugverdientijd, en een garantie tot 5 jaar. Ledbuizen zijn breed inzetbaar voor magazijnen, parkings, vitrines, kantoren, stations en openbare gebouwen.

OSRAM SubstiTUBE® T8 HF/UN

Deze range, in lengtes van 60,120 en 150 cm, kenmerkt zich door een ultra-efficiëntie tot 160 lm/W met hoge output tot 3.700 lumen, en een levensduur tot 60.000 uur. De PRO UO en PRO versies zijn voorzien van een anti-splinterbescherming, en daardoor geschikt voor de voedingsindustrie. De HF versies zijn geschikt voor E-VSA’s, mits deze compatibel zijn met ledbuizen. De compatibiliteit kan gecheckt worden op de website van LEDVANCE. Indien het E-VSA niet voorkomt adviseert LEDVANCE de OSRAM SubstiTUBE® T8 UN serie te gebruiken, die geschikt zijn voor netspanning 230V, waarbij dan het E-VSA gedemonteerd in het bestaande armatuur. De T8 UN versie is ook geschikt voor armaturen met een conventioneel VSA en starter.

HUPPE

OSRAM SubstiTUBE® T5 HF/AC

Deze range, in lengtes van 60, 90, 120 en 150 cm, kenmerkt zich door een ultra-efficiëntie tot 155 lm/W met hoge output tot 5.600 lumen, en een levensduur tot 50.000 uur. Alle versies zijn voorzien van een anti-splinterbescherming, en daardoor geschikt voor de voedingsindustrie.

De HF versies zijn geschikt voor E-VSA’s, mits deze compatibel zijn met ledbuizen. De compatibiliteit kan gecheckt worden op de website van LEDVANCE. Indien het E-VSA niet voorkomt adviseert LEDVANCE de OSRAM SubstiTUBE® T5 AC serie te gebruiken, die geschikt zijn voor netspanning 230V, waarbij dan het E-VSA wordt gedemonteerd in het bestaande armatuur.

Ontdek toekomstbestendige ledbuizen van LEDVANCE