Stoomtechniek: deel 1

Normen en richtlijnen Technische Unie
8 februari 2021
Technische Unie

Deze training wordt verzorgd door Ubel met als doel meer kennis verkrijgen op het gebied van stoom en de daarbij behorende appendages. In deel 1 wordt aandacht besteed aan een juiste aanleg van stoom- en condensaatleiding, juiste condenspot op de juiste plaats en het maken van een reduceerstraat. Tijdens deze training wordt u in theorie bijgepraat over de struikelblokken die een optimaal functionerende installatie in de weg staan.

Op dit moment staan er geen trainingen ingepland. U kunt zich wel inschrijven op de wachtlijst of contact opnemen met [email protected] om in-company mogelijkheden te verkennen.

Resultaat

Tijdens deze training wordt u in theorie bijgepraat over de struikelblokken die een optimaal functionerende installatie in de weg staan.

Over deze training

Deze training wordt verzorgd door onze dochteronderneming Ubel. In deel 1 wordt aandacht besteed aan een juiste aanleg van stoom- en condensaatleiding, juiste condenspot op de juiste plaats en het maken van een reduceerstraat. De volgende onderwerpen worden behandeld:

  • Eigenschappen van stoom.
  • Aanleg van een stoom- en condensaatleiding.
  • Werking en eigenschappen van de diverse condenspotten.
  • Toepassen condenspotten.
  • Berekenen en samenstellen van een reduceerstraat.


Na het afronden van de training ontvangt u een certificaat van deelname.

In het kort

Uw achtergrond:

  • U wilt graag uw theoretische basiskennis verbeteren en op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van stoomtechniek.

Voor wie:

De training is geschikt voor installateurs of medewerkers van een installatiebedrijf, adviesbureau of technische dienst die zich bezighouden met engineering en/of onderhoudszaken.

Duur:

1 dag(en)

Maximaal aantal deelnemers:

16 deelnemers

Investering:

€ 99,- per persoon, inclusief lunch en studiemateriaal. Inloop vanaf 12.00 uur.

   

Deze pagina is met zorg samengesteld. Toch kan het voorkomen dat informatie niet volledig, up-to-date of onjuist is. Technische Unie kan in dat geval niet verantwoordelijk worden gesteld voor schade of kosten die hieruit voortvloeien. Wij verwijzen u naar de algemene voorwaarden en de opleidingsvoorwaarden op deze website.