STOOMTECHNIEK: DEEL 1

Normen en richtlijnen Technische Unie
8 februari 2021
author-image

Deze training wordt verzorgd door Ubel met als doel meer kennis verkrijgen op het gebied van stoom en de daarbij behorende appendages. In deel 1 wordt aandacht besteed aan een juiste aanleg van stoom- en condensaatleiding, juiste condenspot op de juiste plaats en het maken van een reduceerstraat. Tijdens deze training wordt u in theorie bijgepraat over de struikelblokken die een optimaal functionerende installatie in de weg staan.

Resultaat

Tijdens deze training wordt u in theorie bijgepraat over de struikelblokken die een optimaal functionerende installatie in de weg staan.

Over deze training

Deze training wordt verzorgd door onze dochteronderneming Ubel. In deel 1 wordt aandacht besteed aan een juiste aanleg van stoom- en condensaatleiding, juiste condenspot op de juiste plaats en het maken van een reduceerstraat. De volgende onderwerpen worden behandeld:

  • Eigenschappen van stoom.
  • Aanleg van een stoom- en condensaatleiding.
  • Werking en eigenschappen van de diverse condenspotten.
  • Toepassen condenspotten.
  • Berekenen en samenstellen van een reduceerstraat.


Na het afronden van de training ontvangt u een certificaat van deelname.

In het kort

Uw achtergrond:

  • U bent klant bij Technische Unie en bij Ubel
  • U wilt graag uw theoretische basiskennis verbeteren en op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van stoomtechniek.

Voor wie:

De training is exclusief voor klanten van Technische Unie en Ubel. De training is geschikt voor installateurs of medewerkers van een installatiebedrijf, adviesbureau of technische dienst die zich bezighouden met engineering en/of onderhoudszaken.

Duur:

1 dag(en)

Maximaal aantal deelnemers:

16 deelnemers

Investering:

€ 99,- per persoon, inclusief lunch en studiemateriaal. Inloop vanaf 12.00 uur.

   

Deze pagina is met zorg samengesteld. Toch kan het voorkomen dat informatie niet volledig, up-to-date of onjuist is. Technische Unie kan in dat geval niet verantwoordelijk worden gesteld voor schade of kosten die hieruit voortvloeien. Wij verwijzen u naar de algemene voorwaarden en de opleidingsvoorwaarden op deze website.