DRINKWATERVEILIGHEID, LEGIONELLAPREVENTIE EN BEHEER

Normen en richtlijnen Technische Unie
8 februari 2021
author-image

Samen met Watts en Xigna bieden wij een training aan over hoe een drinkwaterinstallatie ontworpen, gerealiseerd en beheerd dient te worden. Voorkomen is beter dan genezen. Zorg ervoor dat je al in een vroegtijdig stadium het ontwerp laat controleren op waterveiligheid (legionella veiligheid) maar ook op de hoeveelheid beheer. Tijdens deze training wordt u in theorie en praktijk bijgepraat over het optimaliseren van een veilige installatie in de ontwerpfase gecombineerd met zinvolle beheertaken en dus lage exploitatiekosten.

Resultaat

Na het volgen van deze training kent drinkwaterveiligheid voor u geen geheimen meer.

Over deze training

Samen met Watts en Xigna bieden wij een training aan over hoe een drinkwaterinstallatie ontworpen, gerealiseerd en beheerd dient te worden. Tijdens deze training wordt u in theorie en praktijk bijgepraat over het optimaliseren van een veilige installatie in de ontwerpfase gecombineerd met zinvolle beheertaken en daardoor lage exploitatiekosten.

De volgende onderwerpen worden behandeld:

  • Historie
  • Legionella
  • Wetgeving
  • Ontwerp, realisatie & beheer
  • Legionellabeheer in de praktijk
  • Drinkwaterbeveiliging
  • Test en onderhoud van drinkwaterbeveiligingsappendages

Na het afronden van de training ontvangt u een certificaat van deelname.

In het kort

Uw achtergrond:

  • U bent klant bij Technische Unie of Ubel
  • U wilt graag uw theoretische basiskennis verbeteren en op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van drinkwaterveiligheid.

Voor wie:

De training is exclusief voor klanten van Technische Unie en Ubel. De training is geschikt voor installateurs of medewerkers van een installatiebedrijf, adviesbureau of technische dienst die zich bezighouden met engineering en/of onderhoudszaken aan drinkwaterinstallaties.

Duur:

1 dag(en)

Maximaal aantal deelnemers:

16 deelnemers

Investering:

€ 99,- per persoon, inclusief studiemateriaal en lunch . Inloop vanaf 12.00 uur.

   

Deze pagina is met zorg samengesteld. Toch kan het voorkomen dat informatie niet volledig, up-to-date of onjuist is. Technische Unie kan in dat geval niet verantwoordelijk worden gesteld voor schade of kosten die hieruit voortvloeien. Wij verwijzen u naar de algemene voorwaarden en de opleidingsvoorwaarden op deze website.