HYDRAULISCHE BALANS IN CV- EN KOELINSTALLATIES

Normen en richtlijnen Technische Unie
8 februari 2021
author-image

Samen met IMI TA bieden wij een training over de trends van het regelen en inregelen van installaties. Tijdens deze training wordt u in theorie en praktijk bijgepraat over de do's en don'ts voor een optimale hydraulische balans. Van ontwerpfase tot probleemoplossing in renovatie.

Resultaat

Na het volgen van deze training kent u alle do’s en dont’s van het regelen en inregelen van installaties.

Over deze training

Deze training organiseert TU Campus met IMI TA.  Tijdens de training wordt u in theorie en praktijk bijgepraat over de do's en don'ts voor een optimale hydraulische balans. Van ontwerpfase tot probleemoplossing in renovatie. De volgende onderwerpen worden behandeld:

  • Statisch of dynamisch?
  • Hoe zorg ik voor optimale autoriteit?
  • Uitgangspunten voor een optimale werking.
  • Waarom equiprocentueel? Waarom niet?
  • Meten is weten.

Na het afronden van de training ontvangt u een certificaat van deelname.

In het kort

Uw achtergrond:

  • U bent klant bij Technische Unie of Ubel
  • U wilt graag uw theoretische basiskennis verbeteren en op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van hydraulische balans.

Voor wie:

De training is exclusief voor klanten van Technische Unie en Ubel. De training is geschikt voor installateurs of medewerkers van een installatiebedrijf, adviesbureau of technische dienst die zich bezighouden met engineering en/of onderhoudszaken aan installaties in de utiliteit en de verantwoordelijkheid dragen voor een goed waterzijdig ingeregelde installatie.

Duur:

1 dag(en)

Maximaal aantal deelnemers:

16 deelnemers

Investering:

€ 99,- per persoon, inclusief lunch en studiemateriaal. Inloop vanaf 12.00 uur.

   

Deze pagina is met zorg samengesteld. Toch kan het voorkomen dat informatie niet volledig, up-to-date of onjuist is. Technische Unie kan in dat geval niet verantwoordelijk worden gesteld voor schade of kosten die hieruit voortvloeien. Wij verwijzen u naar de algemene voorwaarden en de opleidingsvoorwaarden op deze website.