SMART HAS NEVER BEEN SO EASY

Door Legrand
22 juni 2021
Legrand

Een Smart Home biedt gebruikers alleen maar voordelen: comfort, veiligheid, een lage energierekening en een makkelijke bediening van elektrische apparatuur. 

De woning van de toekomst creëert u makkelijk met de Smart Home-toepassingen van Legrand. Wat dacht u van programmeerbare stopcontacten, of een slimme buitencamera die meldt wanneer een bezoeker voor de deur staat… De mogelijkheden in een slimme woning zijn eindeloos.

Deze toepassingen zijn allemaal makkelijk te installeren en uit te breiden, zowel draadloos als op het bestaande net. De gratis opleidingen voor professionals zetten u goed op weg. Bovendien kiest u met de totaaloplossingen van Legrand voor budgetvriendelijke topkwaliteit.

Een Smart Home creëren? Makkelijk met Legrand.

Valena Next with Netatmo

Wilt u uw klanten laten genieten van alle voordelen van een geconnecteerde woning zonder sloopwerken of dure software? Het assortiment van Valena Next with Netatmo bestaat uit draadloze bedieningen die u makkelijk in elke woning monteert. Via de handige starterskit en de Home + Control app installeert u de toepassingen en bedienen gebruikers de verlichting vanop afstand. 

Netatmo slimme deurbel en buitencamera voor extra veiligheid

Een geconnecteerde deurbel en camera beschermt uw klanten, hun gezin en hun woning. Met een slimme deurbel en buitencamera wordt elke bezoeker gezien. Een onverwachte gast die aanbelt? Een postbezorger die met een pakje langskomt? Of – in het slechtste geval – inbrekers die de straat onveilig maken? Via de smartphone ziet de gebruiker elke beweging, waar hij zich ook bevindt.