CLASSE 300EOS – THE EVOLUTION OF SMART

Door Legrand
29 november 2021
Legrand

De Classe 300EOS with Netatmo is de nieuwe handsfree, geconnecteerde binnenpost die onder andere bestuurd kan worden via de Amazon Alexa spraakassistent. Dankzij de Home + Security-app is het, naast het beantwoorden van oproepen, ook mogelijk om andere beveiligingsapparaten van Netatmo te beheren zoals de bediening van de binnen- of buitencamera. 

Innovatief design

Met een opvallend, verticaal en ultraslank ontwerp dat voldoet aan de behoeften van het moderne interieur geeft deze binnenpost iedere woning een innovatieve look.

Full-touch bedieningen

Hij is voorzien van een 5 inch verticaal kleuren touchscreen en uitgerust met gezichtsherkenning. Dit zorgt samen met de automatische centrering van de persoon op het scherm en de mogelijkheid tot weergave van het beeld in liggend formaat voor een perfecte visualisatie. 

Vereenvoudigde configuratie

De Classe 300EOS met Netatmo in gebruik nemen is heel eenvoudig. De gebruiker kan de binnenpost configureren via zijn smartphone, door de speciale Home+Security-applicatie te downloaden (beschikbaar voor iOS & Android) en de begeleidende procedure te volgen.

Stembediening

De binnenpost is als eerste uitgerust met Alexa, en het apparaat bediend kan worden met de stem. De Classe 300EOS with Netatmo is een echte hub waarmee u de slimme functies van uw woning kunt beheren. Naast het beheer van de videofoon kan er gecommuniceerd worden met alle traditionele functies van de Amazon Alexa-spraakassistent: muziekafspeellijsten beluisteren, timers en wekker instellen, naar de exacte tijd of het weer vragen of verkeersinformatie ontvangen en de juiste route hiermee kiezen. 

Iedere woonomgeving

De Classe 300EOS with Netatmo is geschikt voor ieder type woning.  Van een- en tweegezinswoningen, waarin met behulp van Netatmo camera's een eenvoudig en slim beveiligingssyteem kan worden gecreeerd tot oplossingen voor flatgebouwen waarin het systeem eenvoudig ter plaatse kan worden geinstalleerd en vervolgens door de eindgebruiker kan worden geconfigureerd. 

Classe 300EOS