KINEWALL DESIGN MUURPANELEN VOOR BADKAMER OF DOUCHE

Door Kinedo
4 juli 2023
author-image

Op zoek naar een decoratieve, waterdichte en onderhoudsvriendelijke wandbekleding voor je badkamer of douche? Bij Kinedo kun je kiezen uit 35 leuke designs. Ontdek Kinewall Design!

Stijlvolle en eenvoudige badkamerrenovatie met Kinewall Design muurpanelen

Ben je op zoek naar een unieke en stijlvolle manier om je badkamer of douche een make-over te geven? Zoek niet verder, want Kinewall Design muurpanelen van Kinedo zijn precies wat je nodig hebt. Met deze innovatieve panelen kun je elke doucheruimte transformeren en een verbluffende visuele impact creëren. 

Kinewall Design is de oplossing voor een snelle en eenvoudige badkamer renovatie, maar is ook geschikt voor nieuwbouw. Deze decoratieve wandpanelen kunnen worden geïnstalleerd over bestaande betegelde muren, zonder voorbereidend werk. Er zijn geen voegen zoals bij tegels, dus zeer makkelijk in onderhoud.

SFA Kinemoon design muurpanelen badkamer douche floral zwart

Waterdichte, lichtgewicht en in 35 leuke designs

De Kinewall Design muurpanelen van Kinedo zijn gemaakt van aluminiumcomposiet. Ze zijn waterdicht, waterafstotend en licht van gewicht. De muurpanelen zijn beschikbaar in 3 breedtes en 2 hoogtes.  Verkrijgbaar in 35 leuke designs! Of je nu houdt van een moderne, minimalistische uitstraling of juist van een meer rustieke en natuurlijke sfeer, er is altijd een Kinewall Design paneel dat bij jouw voorkeuren past. Of je nu een complete wand wilt bedekken of gewoon een accentmuur wilt creëren, Kinewall Design muurpanelen zijn de perfecte keuze.

SFA Kinemoon design muurpanelen badkamer douche visgraat groen blauw

Flexibele en eenvoudige installatie

Er is helemaal geen voorbereiding van de muren nodig vóór de installatie. De panelen kunnen gelijmd worden op de bestaande tegels of op de nieuwe muren bij nieuwbouw. Voor de installatie heeft u de keuze tussen een installatie met montageprofielen of een installatie van de panelen tegen elkaar. De Kinewall Design muurpanelen kunnen eenvoudig worden gezaagd om zich aan te passen aan alle configuraties.

Afmetingen:

  • 100, 125 of 150 cm breed
  • 202 cm of 250 cm hoog
  • 3 mm dik

Ontdek Kinewall serie