GASLOOS WATER VERWARMEN IN EEN HANDOMDRAAI MET MASTERWATT

Door Masterwatt
17 mei 2023
Masterwatt

De elektrische doorstromers van Masterwatt hebben veel voordelen ten opzichte van andere warmwatertoestellen. De toestellen hebben geen warm water voorraad omdat alle warmte door elektrische elementen wordt afgegeven.

Warmwatertoestel zonder warm water voorraad

De Focus elektrische doorstomer is een warmwatertoestel zonder warm water voorraad. De warmte wordt afgegeven via elektrische elementen in het toestel. De Focus LCD kan wel gevoed worden met voorverwarmd water met een maximale temperatuur van 60°C.

Een ander belangrijk voordeel van het toestel is, dat er een maximum temperatuur ingesteld kan worden. Wel zo handig om kinderen te beschermen tegen verbranding. Tussen de 30°C en 60°C graden, kan de temperatuur nauwkeurig in stappen van 1°C opgehoogd worden. Verder heeft de Focus een geheugen, waarin de drie meest gebruikte temperaturen onthouden worden. Deze zijn eenvoudig via het LCD scherm terug te vinden en in te stellen.

Hoog rendement en voorzien van A-label

Door deze functionaliteiten is het rendement van de Focus doorstromer hoger dan die van ieder ander soort toestel en is dan ook voorzien van een A-label. Bij de elektronisch gestuurde uitvoering met vermogensinstelling en uitgebreid display is het rendement meer dan 98%. De temperatuur variaties van het water zijn hier te verwaarlozen en er stroomt nooit onbedoeld warmer water uit dan is ingesteld. Duurzaam en veilig dus.

Doordat de Focus LCD fraai is in design en klein van omvang, is hij vrijwel toepasbaar in iedere situatie.

Alle voordelen op een rij

  • Energielabel A;
  • Beschermingsklasse IP25;
  • Modulerend op basis van volumestroom;
  • Geschikt als naverwarmer bij een zonneboiler of ander duurzame waterbereider;
  • Maximale inlaattemperatuur tot 60°C
  • Ingebouwde prioriteitschakeling
  • Instelbare watertemperatuur