Perfecte waterdruk overal in huis met Grundfos SCALA2

Door Grundfos
10 juli 2023
Grundfos

De Grundfos SCALA2 is dé alles-in-één drukverhogingspomp voor huishoudelijke toepassingen in woningen en appartementen. Met de SCALA2 is er nooit meer lage waterdruk in huis, ook wanneer er meerdere kranen tegelijk openstaan. Zelfs de grootste regendouche vormt geen enkel probleem. Ontdek nu de SCALA2 en kies voor comfort en eenvoud.

De energiezuinige drukverhoger

Staan alle kranen in huis uit? Dan doet de SCALA2 bijna niets. Is het spitsuur in huis en gaan meerdere kranen tegelijk open? Dan zet de SCALA2 een tandje bij om harder te werken. De toerengeregelde SCALA2 past de capaciteit met gemak aan het gevraagde verbruik aan.

De stille drukverhoger voor maximaal comfort

De SCALA2 is voorzien van een watergekoelde motor die erg stil in gebruik in. Met een geluidsniveau van 47 dB(A) bij normaal gebruik is de SCALA2 zelfs één van de stilste drukverhogers in zijn soort. Minimale inspanning en maximaal comfort voor iedereen. 

Snelle en eenvoudige installatie

De SCALA2 is een volledig geïntegreerde drukverhogingspomp. De pomp, regelaar, terugslagklep, membraantank en sensor zijn in één compact apparaat verwerkt. Zo is de SCALA2 niet alleen eenvoudig te installeren, maar ook nog eens snel en klaar voor gebruik.

Betere waterdruk voor het hele huis

Door het installeren van de SCALA2 op de plek waar de waterleiding het huis binnen komt, levert de drukverhoger een betere waterdruk voor het hele huis en niet slechts op één plek in huis. Zelfs een aangesloten buitenkraan krijgt daardoor met de geïnstalleerde SCALA2 een hogere waterdruk.

Selectiegids voor de SCALA2

Weten wanneer de SCALA2 de meest geschikte drukverhoger is voor een klus? Pak dan de handige selectiegids van Grundfos erbij en begin direct met het selecteren en dimensioneren van de juiste drukverhoger!

Ontdek nu ook het gemak van de Grundfos SCALA2 en zorg ervoor dat heel Nederland optimaal kan genieten van het comfort van perfecte waterdruk in huis. 

Meer info? GRUNDFOS.NL/SCALA2