ACO DRAIN® POWERDRAIN MET SEALIN TECHNOLOGIE

Door ACO
4 juli 2023
author-image

Met het lijnafwateringssysteem PowerDrain Sealin biedt ACO dé oplossing voor zwaarbelaste verkeersgebieden. Deze goot is voorzien van een vernieuwde gietijzeren randbescherming en een versterkt polymeerbetonnen gootelementen.

De Sealin-voeg maakt deze revolutionaire lijngoot permanent waterdicht

En dat is belangrijk, want het is een trend om regenwater bij voorkeur niet via rioleringssystemen af te voeren maar lokaal te verwerken. Dit maakt de noodzaak voor het beheersen van de kwaliteit van regenwater steeds groter. De waterdichtheid van afwateringssytemen is hierbij van cruciaal belang! Lijnafwateringsgoten voorzien van een Sealin-afdichting leveren een beslissende bijdrage en zorgen voor het veilig opvangen en afvoeren van verontreinigd water vanaf een verhard oppervlak. Hierdoor wordt in een vroegtijdig stadium onomkeerbare schade aan constructies, verzwakking van betonnen funderingen en vervuiling van het grondwater voorkomen!

Breed inzetbaar afwateringssyteem met oog voor design

Zowel de ACO Drainlock®- als ACO Powerlock roosters bieden je een ruime keuze aan roosters in vele vormen, kleuren en materialen. Voor elke gewenste uitstraling biedt ACO een passend design, tot custom-made oplossingen aan toe! Bij de nieuwe Powerlockroosters zorgen geïntegreerde elastomeerdempers in combinatie met de nieuwe roostervergrendeling ervoor dat u geruisloos over de lijngoten rijdt. Dus nooit meer rammelende losliggende roosters! Hierdoor is de ACO PowerDrain Sealin zeer geschikt voor binnenstedelijke toepassingen, maar ook in zwaarbelaste verkeersoppervlakken met extreem hoge wiellasten, zoals als vliegvelden, militaire bases en containerterminals.

Het Sealin systeem is niet alleen veilig maar ook voordelig

De standaard geïntegreerde Sealin technologie bespaart de aannemer/ installateur de kostbare werkgang van het afkitten van de stootvoegen. Sealin bespaart dus geld en tijd!

Voordelen ACO PowerDrain Sealin

  • Veilig - het nieuwe Powerlock rooster is zelfvergrendelend
  • Stil - geruisloos door elastomeer dempers en nieuw vergrendelingssysteem
  • Dicht - waterdicht door standaard geïntegreerde Sealin afdichting
  • Sterk - voor alle belastingsklassen met enorm stabiele zijwanden