NIEUWE GROHE EUPHORIA EN TEMPESTA DOUCHESYSTEMEN

Door GROHE
3 juni 2021
GROHE

De vraag naar douchesystemen stijgt als maar verder, daarom wilt GROHE de consument een ruime keuze bieden. Naast de nieuwe GROHE Rainshower SmartActive douches volgen er nieuwe systemen binnen de populaire Tempesta en Euphoria series.

Veilige, CoolTouch Euphoria douchesystemen

De badkamer krijgt een frisse look en superieure veiligheidsvoorzieningen met de vernieuwde GROHE Euphoria douchesystemen. Deze regendouches zijn beschikbaar met een royale hoofddouche van 260 mm of 310 mm. Ze beschikken over de GROHE CoolTouch technologie, die ervoor zorgt dat de buitenkant van de thermostaatkraan nooit te heet wordt om vast te pakken, waardoor het risico op verbranding wordt geëlimineerd. Wel zo veilig voor het hele gezin. Alle douches in de collectie hebben een up-to-date ontwerp, meer afgestemd op de strakke moderne badkamer van vandaag. En heel belangrijk: ze zijn beschikbaar in de moderne GROHE Colors.

De Euphoria 260 douchesystemen beschikken over ProGrip; een ruw oppervlak op zowel de handgrepen van de thermostaatkraan als de handdouchehouder. Dit maakt het aanpassen van de temperatuur en de stand van de handdouche kinderspel, zelfs met natte of ingezeepte handen.

De thermostaatkraan van de Euphoria 310 beschikt over MetalGrip-grepen met vleugeldetail aan de achterkant die de bediening comfortabel maken, zelfs met natte of ingezeepte handen.

Stijlvolle Tempesta 250 douchesystemen

De populaire GROHE Tempesta doucheserie is uitgebreid met een royale hoofddouche van 250 mm. Er zijn verschillende productvarianten: kies tussen een rond of vierkant design, een enkele hoofddouche, een set met douchearm of een compleet douchesysteem, zelfs voor in bad. Met GROHE Tempesta 250 is er voor elke ruimte een ideale oplossing.

Met zijn slanke, minimalistische vorm en elegante chromen afwerking past de GROHE Tempesta 250 hoofddouche perfect bij moderne badkamers. De hoofddouche is er in een volledig verchroomde variant, maar ook met witte kunststof bovenkant als voordelig alternatief.

Kenmerkend voor de Tempesta 250 hoofddouche is het slanke en strakke design gecombineerd met innovatieve eigenschappen. Zo is water besparen wel heel eenvoudig dankzij de GROHE EcoJoy doorstroombegrenzer waarmee je toch van een luxueuze brede waterstraal geniet. En met de innovatieve DropStop technologie wordt het nadruppelen van de douche tot een minimum beperkt.

De installatie is ook kinderspel. De hoofddouches hebben een universele aansluiting, waardoor ze eenvoudig te installeren zijn op alle standaard douchearmen. Dit maakt hem perfect voor upgrades.