DE NIEUWE GROHE EUROSMART: HERUITVINDING VAN EEN ICOON

Door GROHE
1 oktober 2021
GROHE

GROHE steekt de onbetwiste bestseller uit het GROHE-kranenaanbod in een nieuw jasje. Met de herlancering van de Eurosmart-serie vindt GROHE één van zijn kernproducten opnieuw uit. Deze keer met een eigentijds design en toekomstgerichte functies.

Productveelzijdigheid op zijn best

De evolutie van de Eurosmart-serie is gericht op het creëren van doelgerichte producten en wordt uitgevoerd met specifieke gebruikssituaties in gedachten. De lusvormige Eurosmart-hendel bijvoorbeeld kan je makkelijker vastpakken dankzij het gat in het midden. Hierdoor is deze variant niet alleen ideaal voor verzorgingstehuizen, maar ook voor mensen met een beperkte motoriek, zodat ze zo lang en zo zelfstandig mogelijk thuis kunnen wonen. De Eurosmart-variant voor de gezondheidssector is voorzien van een extra lange hendel waardoor artsen de kraan met hun ellenboog kunnen bedienen en zo het contact met oppervlakken tot een minimum kunnen beperken. De verschillende hendels zijn aangepast aan diverse leefsituaties en zijn een perfecte weerspiegeling van hoe GROHE design benadert: de mens staat altijd centraal.

De Eurosmart hybride variant biedt extra hygiënevoordelen. Het combineert de voordelen van een handbediende kraan met die van een handsfree kraan. Door de geïntegreerde sensor kunnen gebruikers altijd kiezen welke ze willen gebruiken. Als het niet nodig is om de kraan aan te raken bij het handen wassen, wordt het risico op verspreiding van ziektekiemen en kruisbesmetting geminimaliseerd.

Technologie voor comfort, veiligheid en duurzaamheid

Om het nog makkelijker te maken, vooral voor gezinnen met kinderen en voor ouderen, is de Eurosmart-serie uitgerust met een nieuwe veilige temperatuurbegrenzer. Dankzij een geïntegreerde microthermostaat kan de temperatuur worden begrensd om verbranding te voorkomen.

De Eurosmart-kranenserie heeft nog meer te bieden. Zo biedt een uittrekbare uitloopvariant extra comfort en flexibiliteit, perfect om je haar onder te wassen of de wastafel schoon te maken. Water- en energiebesparende technologieën die in de Eurosmart-serie zijn geïntegreerd ondersteunen de inspanningen van de consument om duurzamer te leven. GROHE EcoJoy bijvoorbeeld vermindert de waterstroom en verrijkt het water met lucht waardoor een royale waterstroom wordt gegarandeerd, terwijl water wordt bespaard. Kortom een geweldige keuze voor milieubewuste consumenten.

GROHE Eurosmart is verkrijgbaar in diverse maten, van S tot en met XL, en biedt een oplossing voor elk project van de klant. Daarnaast kunnen installateurs en planners in het GROHE-aanbod bijpassende Euro Ceramics vinden voor holistische interieurconcepten. Hiermee wordt de kraan aangevuld in design en functie. Bovendien is de Eurosmart-serie ook te vinden in het GROHE- keukenaanbod, waardoor Eurosmart een perfecte keuze is voor geïntegreerde ontwerpconcepten. 

Ontdek GROHE EUROSMART