DE COMPLETE VAL BADKAMER VAN LAUFEN

Door LAUFEN
1 oktober 2021
author-image

Bent u toe aan een nieuwe badkamer met een tijdloze uitstraling van hoge kwaliteit? Dan is de VAL-collectie van LAUFEN de perfecte keuze voor u. De VAL-collectie bevat wastafels, waskommen, onderbouwkasten, toiletten, baden, kranen en bijpassende keramische accessoires. Met andere worden de complete badkamer! 

Wastafels zonder ruimte verlies

Het keramiek heeft exteem dunne randen waardoor de wastafels vrijwel geen ruimte verlies hebben, hierdoor is deze collectie ook uitermate geschikt voor kleinere badkamers. De wastafels zijn verkrijgbaar in verschillende maten zowel klein als groot, met of zonder kraangaten en ook is er een serie bijpassende onderbouwkasten beschikbaar. Voor iedere sfeer en stijl is er binnen de VAL-collectie een passende mogelijkheid.

Vrijstaande baden

Op dit moment zijn vrij staande baden erg populair. De baden van de VAL-collectie zijn gemaakt van het solid surface materiaal Sentec®, voelt fluweelzacht, warm en aangenaam aan en heeft een matte finish. Bovendien is het Sentec® oppervlak gemakkelijk te reinigen, antibacterieel, UV-bestendig en ook zeer krasbestendig. De baden zijn echt een eye-catcher in uw badkamer. De baden van VAL hebben een moderne uitstraling en zijn van hoge kwaliteit.

Premium kranen ronden het assortiment af

Laufen biedt een complete serie premium kranen speciaal voor VAL. De elegante wastafelmengkranen zien er slank en licht uit en harmoniëren daardoor perfect met de dunwandige wastafels. De kranen zijn verkrijgbaar in chroom en binnenkort ook in mat zwart. Praktische details zijn onder andere een energiebesparende koudestartfunctie en het ontbreken van een rozet, waardoor het reinigen van de kraan en het keramiek veel eenvoudiger wordt.

Keramische accessoires

De accessoires sluiten perfect aan bij het keramiek van de wastafels en toileten in zowel kleur als design. Daarnaast geeft het de ruimte een extra gevoel van luxe en kwaliteit. De keramische accessoires zijn de toilet rol houder, toilet borstel houder en verschillende storage trays. Daarnaast zijn er ook bijpassende handdoekhouders verkrijgbaar in chroom en binnenkort ook leverbaar in mat zwart.

Het Laufen instalatie systeem achter de wand

Het Laufen Instalatie Systeem is makkelijk en snel te monteren. LIS biedt oplossingen voor wastafels, bidets en voor hangende en staande toiletten. LIS kan perfect gecombineerd worden met de VAL-collectie.

Ontdek Laufen complete VAL badkamer