WALRAVEN BIEDT MARITIEME EN OFFSHORE OPLOSSINGEN

Door Walraven
2 mei 2021

Naast de standaard range ontwikkelt en produceert Walraven maritieme en offshore gerelateerde producten die vaak op maat gemaakt worden. Samen met een hoog gekwalificeerde engineeringsafdeling kan Walraven passende oplossingen bieden.   

Heavy Duty toepassingen

Walraven heeft ruime ervaring in het maken van specifieke leidingbeugels voor de scheepsbouw tot complete leidingplannen en frames op offshore platforms. 

Walraven biedt een uitgebreid assortiment aan bevestigingsmaterialen voor de maritieme sector. Zo bieden de HD 1501 zware beugels in gepoedercoate witte variant de oplossing als het gaat om (middel)zware toepassingen. Deze tweedelige beugels zijn geschikt voor alle soorten buizen (Ø 15 - 227 mm) en beschikken over sluitbouten die geborgd zijn door middel van een anti-verliesring.

De HD1501 beugel maakt tevens deel uit van het BIS UltraProtect® 1000 systeem. Dit maakt het  zeer corrosiebestendig en geschikt voor binnen- en buitentoepassingen.

Roestvast staal bevestigingssystemen

Van lichte tot (middel)zware toepassingen; de bevestigingssystemen van Walraven bieden een complete oplossing voor iedere railbevestiging.

Zo is het BIS RapidRail® Systeem geschikt voor lichte railbevestigingen en het BIS RapidStrut® Systeem voor (middel)zware railbevestigingen. Van beide montagerailsystemen zijn de montagerails voorzien van een doorlopend gatenpatroon. Een breed assortiment aan accessoires met onder andere schuifmoeren, kogelscharnieren en verbinders is beschikbaar om het systeem compleet te maken.

De accessoires zijn voorgemonteerd en kunnen door de unieke kunststof veerring in een handomdraai handvast in de montagerail gemonteerd worden. Hierdoor kan bij het installeren aanzienlijk in montagetijd bespaard worden.

Walraven montagerail maritiem

Roestvast stalen bevestigingssystemen

Zeker in offshore omgevingen kan roestvast staal de juiste oplossing bieden. Walraven biedt een uitgebreid assortiment bevestigingsmaterialen; van buisbevestiging tot montagerails, tevens in rvs uitvoering. Het assortiment biedt complete oplossingen, is volledig op A4 gesorteerd en is geschikt voor de meest typische toepassingsgebieden, zoals offshore gebieden.

Walraven buisbevestiging maritiem

Anti-vibratie oplossingen

Onlangs is aan het Walraven assortiment een reeks anti-vibratie oplossingen toegevoegd. Het assortiment bevat rubberen en metalen vibro-akoestische isolatoren die de oplossing vormen voor het elimineren van trillingsproblemen in de HVAC en maritieme sector.

Onze isolatoren verminderen de trillingen die door de apparatuur worden overgebracht. Wij garanderen de veiligheid en het comfort van mensen en hun omgeving door schadelijk geluid en trillingen tot een minimum te beperken.

Bovendien kunt u VibraTek® isolatoren combineren met Walraven buisbevestigingen, montagerailsystemen en betonankers. Daarmee bent u voorzien van een complete oplossing.

Walraven anti-vibratie maritiem

Ontdek Walraven maritieme en offshore oplossingen