WALLBOX PULSAR PLUS NEXT GENERATION EV-LADER VOOR THUIS

Door Wallbox
9 november 2022
author-image

Om de consument het gemak te geven van een EV-lader thuis, waarmee tegelijkertijd het meest duurzame en efficiënte energieverbruik gerealiseerd wordt, biedt een van de internationale marktleiders op het gebied van EV-laders en slimme energiemanagementsystemen, Wallbox; de Pulsar Plus. De wereldwijde bestseller van het bedrijf voor een reden.

Pulsar Plus
Pulsar Plus met adaptor

Klein & krachtig

De Wallbox Pulsar Plus biedt gebruikers een compacte, minimalistische en toch krachtige EV-lader met een laadvermogen van 22kW, geschikt voor elk soort EV en hybride. De oplossing is gecertificeerd water- en stofbestendig met beschermingsklasse IP54 en IK08, waardoor hij zowel binnen als buiten veilig geïnstalleerd kan worden.

Makkelijk te bedienen

Uniek zijn de door Wallbox ontwikkelde communicatiefeatures, waarmee de consument meer controle krijgt over het energieverbruik en de meest duurzame en efficiënte inzet kan realiseren. Zo maakt de myWallbox-app het onder meer mogelijk om laadsessies in te plannen in daluren, wat naast een lagere milieu-impact, een kostenbesparing met zich meebrengt.

100% Groen laden

De Wallbox Eco-smart oplossing biedt een manier om nog een stap verder te gaan. In de unieke full-green mode worden alleen de overschotten van zonne-energie benut om een elektrische auto te laden. Al er voldoende stroom opgewekt kan worden zal je auto beginnen met opladen. Zo wordt elke laadbeurt 100% groen.